Четиридесет и девет индийски опозиционни депутати, които настояваха за дебат

...
Четиридесет и девет индийски опозиционни депутати, които настояваха за дебат
Коментари Харесай

Защо 141 индийски опозиционни депутати бяха отстранени от парламента?

Четиридесет и девет индийски опозиционни депутати, които упорстваха за спор по отношение на нарушаване на сигурността на Народното събрание от 13 декември, бяха отстранени от законодателния орган във вторник за хипотетично спиране на работата на Камарата на представителите.

Действието на държавното управление във вторник пристигна ден откакто 78 опозиционни членове на Народното събрание бяха отстранени от остатъка от решаващата зимна сесия на Народното събрание. Общо 141 депутати – 95 от долната камара (Lok Sabha) и 46 от горната камара (Rajya Sabha) – са отстранени от 14 декември.

Опозицията назова хода на държавното управление „ насмешка с демокрацията “, защото значим закон ще бъде признат без спор, подкопаващ парламентарната народна власт.

Опозицията упорства за спор по отношение на пробива в сигурността на 13 декември, когато двама мъже скочиха в залата на долната камара от галерията за гости и отвориха газови туби. Техният пропуск за гости беше възложен от законодател от ръководещата Bharatiya...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР