Четири вече са жертвите на бомбеното нападение срещу автобус с

...
Четири вече са жертвите на бомбеното нападение срещу автобус с
Коментари Харесай

След бомбеното нападение в Египет: Никой не е поел отговорност за атаката

Четири към този момент са жертвите на бомбеното нахлуване против рейс с туристи в Египет. Загиналите са трима виетнамски жители и водачът на рейса, който е локален. Ранените са 11, като някои от тях са в тежко положение.

 © Българска телеграфна агенция
Часове след офанзивата министър председателят на страната Мустафа Мадбули, посети потърпевшите. Той съобщи, че администрацията му работи интензивно с виетнамското посолство, само че сега най-важното е да се обезпечи качествена здравна грижа на ранените. Инцидентът се случи през вчерашния ден, към 6 часа вечерта локално време.
 Двама виетнамски туристи и египетски екскурзовод са починали при гърмежа в Кайро Двама виетнамски туристи и египетски екскурзовод са починали при гърмежа в Кайро
Двама виетнамски туристи и египетски гид са починалите при детонация на крайпътна бомба до рейс в региона на пирамидите в Гиза. Ранени са други 10 в...

Бомбата е била заложена до стена, на към 5 км от известните Египетски пирамиди и порази рейс с 14 виетнамски туристи. Все още никой не е поел отговорност за нападението. Това е първата офанзива против туристи в Египет от юли 2017 година насам. По думите на премиера Мадбули, рейсът се е отклонил от планувания си маршрут без да предизвести органите на реда, и точно тогава е избухнало взривното устройство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР