Четири отлични оценки получиха кандидат-студенти в Университета по хранителни технологии

...
Четири отлични оценки получиха кандидат-студенти в Университета по хранителни технологии
Коментари Харесай

Една пълна шестица и три отлични оценки на приемните изпити в УХТ днес

Четири отлични оценки получиха кандидат-студенти в Университета по хранителни технологии (УХТ) на постоянния приемен изпит през днешния ден. Две са по Математика, а другите две са по Химия и запазване на околната среда, като едната от тях е цялостна шестица.

Изпитът по Математика стартира в 9 ч., а по Химия и запазване на околната среда в 11 ч. Кандидатите имаха по 60 минути, с цел да отговорят online на 25 въпроса. Резултатите бяха оповестени незабавно след приключването.

" Запазва се наклонността. Близо 90% от явилите се през днешния ден се показаха сполучливо, както беше и на двете предварителни приемни сесии. Доволни сме, че в изискванията на сериозна конкуренция УХТ се избира от стимулирани и доста добре готови претенденти, тъй като завършващите при нас имат отлични благоприятни условия за реализация “, съобщи заместник-ректорът по образователна активност и научен състав доцент доктор Христо Спасов.

Първото класиране ще бъде оповестено на 3 юли 2022 година на уеб страницата на университета. Записването на признатите в първи курс ще бъде от 5 до 7 юли.

От понеделник – 4 юли 2022 година, искащите да продължат образованието си при нас ще имат още веднъж опция да подават документи online, споделиха от Учебен отдел.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР