Четири от петте певици на „Спайс гърлс“ започнаха дългоочакваното турне

...
Четири от петте певици на „Спайс гърлс“ започнаха дългоочакваното турне
Коментари Харесай

„Спайс гърлс“ стартираха турнето си без Виктория Бекъм

Четири от петте певици на „ Спайс гърлс “ започнаха дълго чаканото турне нощес от Дъблин.

Групата, само че без Виктория Бекъм, започва с първия си от 13 концерта с песента „ Spice Up Your Life “ и шоу с фойерверки. Ема Бънтън, Гери Хорнър, Мелани Браун и Мелани Чизхолм се появиха още веднъж дружно на сцената за първи път от седем години.
Хит на „ Спайс гърлс " с обръщение за равнопоставеност сред половете Инициативата дава опция на всеки да се обърне непосредствено към международните водачи със своето искане
През февруари, съвсем двадесет години след разделянето си, изпълнителките на известната група потвърдиха, че възнамеряват да се съберат за нови планове.

Те се изкачиха на върха на своята популярност през 1996 година с песента „ Wannabе “ и през идващите години направи няколко международни шлагери и филм.

Момичетата се разделиха през 2000 година, а през 2008 година се събраха за турне в Европа и Съединени американски щати и за последно пяха дружно на церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 година.



Бекъм беше с тях и двата пъти. Тя не взе присъединяване в това турне, само че през вчерашния ден в Инстаграм им пожела шанс.

/БГНЕС/
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР