Четири навика може да удължат живота с 10 години, съобщава

...
Четири навика може да удължат живота с 10 години, съобщава
Коментари Харесай

Четири навика, които удължават живота с 10 години

Четири навика може да удължат живота с 10 години, оповестява Express, позовавайки на проучванията на американски учени. Те предлагат придържане към средиземноморската диета, която е богата на плодове, зеленчуци и зърнени култури. Такова понижава риска от онкологични и сърдечно-съдови болести, метаболичния синдром, депресии и утежняване на мозъчната активност, написа БГНЕС.
Второ, належащо е да се понижи нивото на и да се търсят в живота радостните моменти. Изследванията демонстрират, че щастливите хора могат да живеят с 18 на 100 по-дълго от по-малко щастливите. Експертите поучават хората да си намерят занимание, които носи наслада. То може да включва креативна работа, доброволческа активност, превозване на времето с животни, физически извършения и медитация.
 Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене
Колкото и да се пробвате да отслабнете, факт е, че привикването към нов метод на живот с цел да отслабнете не постоянно е толкоз елементарно. За п...
Следва също хората да се откажа то нездравословните привички – и. Умерената приложимост на алкохола понижава риска от преждевременна гибел със 17-18 %, а пушенето лишава не по-малко от 10 години от човешкия живот, означават създателите на материала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР