Четири месеца след като премиерът Бойко Борисов издаде, че зам.-министърът

...
Четири месеца след като премиерът Бойко Борисов издаде, че зам.-министърът
Коментари Харесай

Нанков показа годеницата по заповед на Борисов

Четири месеца откакто министър председателят Бойко Борисов издаде, че зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков ще подвига женитба през май, бъдещият жених най-накрая сподели годеницата си. Той разгласява във Facebook профила си фотография с нея, с която честити Великден на приятелите си.

„ Уикенд “ твърди, че Борисов от дълго време насърчил Нанков да се покаже обществено с приятелката си и да не я крие, тъй като медиите по този начин или другояче ще се доберат до нея. „ Моят първи софийски Великден е в синьо. Синьо като небето, синьо като морето, като моя тим. Синьото е знак на величието Господне, на вярата, на копнежа, на мъдростта и разсъдъка. Това е моят тазгодишен ден на Възкресението. Какво му би трябвало повече на човек на този свят празник? Една усмивка и доста Любов! “, написа някогашният строителен министър и сегашен заместник-министър.



От постовете на 36-годишния Николай Нанков от последните дни се схваща, че той е останал за първи път в столицата за Великден, вместо да отиде в родното си място - Априлци. „ За пръв път на този свят ден не съм в Априлци. И съм извънредно обезпокоен за града, за приятелите си и за най-близките ми хора там. Защото въпреки да съблюдават към този момент повече от месец рестриктивните мерки, наложени от изключителното състояние, здравето им е на карта. Хора, които нямат културата и съзнанието, че са част от общественост, които не са привикнали да съблюдават разпоредбите, само че в живота постоянно отговорен им е някой различен, са „ окупирали” това най-райско за мен място. И с безпардонното си държание към органите на реда и управляващите са опасност за локалните. Оставам с вярата, че разсъдъкът ще надделее и неканените сега посетители на Априлци ще се съобразят с разпорежданията и ще преустановят разходките си, ще носят персонални защитни средства и ще съблюдават напътствията за физическа отдалеченост “, показа възмущението си зам.-министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР