Четири мача от турнира за Купата на България по футбол

...
Четири мача от турнира за Купата на България по футбол
Коментари Харесай

Купата на България продължава с нови четири мача

Четири мача от шампионата за Купата на България по футбол ще се изиграят в съботния ден (18 ноември). Във дуел от 1/16-финалите от 13:30 ч. Бдин Видин е хазаин на Берое.

Черноморец ще изиграе най-важния си мач от началото на сезона. Отборът на Ангел Стойков приема Етър (Велико Търново) също в 13:30 часа. Бургазлии са на 11-о място в класирането на Втора лига. Живко Петков получи червен картон в срещата с Янтра и ще пропусне мача против някогашния си отбор Етър.
Защитникът на " болярите " Луис Кордова също е с червен картон от последния мач. Освен него от групата на Светослав Петров сигурно отпадат още Мартин Моран и Пламен Димов. Най-вероятно подготвени за игра ще са Кольо Станев и Николай Янков.
Ако в профил Черноморец, на осминафиналите Етър ще одобри Ботев Пд на 7 декември (четвъртък) от 17:30 ч.

Другите два мача през днешния ден за Купата на България са от 1/8-финалите. В 14:00 ч. Локомотив София приема Спартак Варна. Момчетата на старши треньора Васил Петров сервираха изненадата и отстраниха елитния Крумовград в първия кръг. Локомотив Сф е 12-и в класирането на Първа лига, а " соколите " са втори във Втора лига.
Спартак и Локо Сф се срещнаха за последно предишния сезон, когато железничарите завоюваха и двете срещи в Първа лига.

В последната среща от днешната стратегия в 14:30 ч.Пирин посреща Ботев Враца в Благоевград.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР