Четири години след дебюта си на глобалната автомобилна сцена и

...
Четири години след дебюта си на глобалната автомобилна сцена и
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2022: VinFast представя гамата си електромобили за първи път във Франция

Четири години след дебюта си на световната автомобилна сцена и приемането на премията от интернационалното жури AUTOBEST, виетнамският производител на електрически автомобили VinFast показва за първи път във Франция цялостната си продуктова гама в В и Е сегментите по време на интернационалното ревю в Париж.

VinFast взе участие на Автосалон Париж 2022 с четири модела- VF 6, VF 7, VF 8 и VF 9, всеки един от които дебютен за локалния пазар. Първите от моделите, дизайнът на които е разработка на VinFast и Torino Design, са представители на В и С сегмента, а останалите два автомобила, които сходно на предходните се оферират със заводска гаранция от 10 години, са първите напълно електрически SUV пазарни оферти на марката, които стъпват на световната автомобилна сцена.

" Световният дебют на автомобилното ревю в Париж през 2018 година потвърди способността на Виетнам да създава коли ", разяснява госпожа Ле Ти Ту Туй, световен изпълнителен шеф на VinFast. " VinFast с горделивост се завръща на Автосалон Париж 2022, с цел да потвърди, че Виетнам е кадърен освен да създава коли, само че и да направи огромен скок към електрифицираната гражданска война. С уговорката да направи електрическите коли налични за всеки, VinFast показва на ревюто четири модела, които идват с изключителни търговски и гаранционни политики, от разнообразни сегменти, с цел да отговорят на разнообразните потребности на клиентите. Вярваме, че завръщането на VinFast, с позиционирането си като напълно електрическа марка за малко време, ще бъде вдъхновяваща история, насърчаваща прехода към устойчива подвижност ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР