Четири джебчийки, сред които и непълнолетно момиче, се озоваха в

...
Четири джебчийки, сред които и непълнолетно момиче, се озоваха в
Коментари Харесай

Арестуваха четири джебчийки, обрали жена в Пловдив

Четири джебчийки, измежду които и малолетно момиче, се озоваха в полицейския арест през вчерашния ден. Една от дамите е от град Левски, а останалите – от градовете Бургас и Каблешково. Преди време обаче групата работила на територията на Пловдив, където в огромна комерсиална верига отмъкнали с сръчност дамски портфейл. В него, с изключение на сумата от 350 лв., имало и банкова карта, от която след това непозволено били изтеглени пари. В рамките на формирано досъдебно произвеждане в Четвърто районно управление (на МВР), образувания екип от проверяващи скоро открил извършителките.

Вчера четирите били арестувани, а при претършуване на адресите им са конфискувани разнообразни материални доказателства за похищението. Материалите са докладвани в прокуратурата и работата по документиране случая продължава.

Друг крадец е задържан след интензивно следствие в Пловдив. Акцията стартирала в събота, директно откакто жена подала сигнал, че чужд й лишил принудително и със закани банкова карта. В обяснението си пострадалата показала, че нападението станало край автомат за изтегляне на пари на банков клон в централната градска част. В резултат на усилената работа чиновниците влезнали в дирите на 30-годишен мъж от пазарджишка област, с престъпно досие и присъди. Той е арестуван за период до 24 часа, известен е наблюдаващ областен прокурор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР