Четири буса с дарения за пострадалите от опустошителното земетресение в

...
Четири буса с дарения за пострадалите от опустошителното земетресение в
Коментари Харесай

Община Родопи праща помощ за Турция и Сирия

Четири буса с дарения за потърпевшите от опустошителното земетресение в Турция и Сирия изпрати община „ Родопи “. Кампанията към този момент стартира в някои обитаеми места от общината.

Основните пунктове за събиране на артикули от първа нужда ще са постройките на кметствата по обитаемоте места.

Сборен пункт в Първенец е постройката на НЧ „ Съзнание “ всеки работен ден от 8:00 до 17:00 часа, а в село Устина – ресторант „ Старият кавак “ с координатор Ренгинар Мустафова.

Получател на даренията на Гората.бг е Цветелина Арнаудова в Пловдив, бул. „ Кукленско шосе “47, „ PACE Logistitics warehouse ”, съображение: подаяние Гората. Бг земетресение.

Приоритетно се събират одеяла, дъждобрани, медицински материали, памперси и санитарни артикули за персонална хигиена, почистващи препарати. Най-необходими са зимни облекла, обувки, шапки и ръкавици за деца и възрастни, а също палатки, кревати, одеяла, спални чували, каталитични печки на газ, нагреватели, газови котлони, термоси, фенерчета, генератори, портативни акумулатори за мобилни телефони. Осигурява се и нужното за избавителните екипи, в това число и българските.

Има хигиенични условия от страна на Турция облеклата да са нови, защото няма запаси на място те да бъдат почиствани, Сирия също е въвела такива условия, осведомят уредниците. Затова е належащо движимостите да не са употребени.

От община Родопи припомнят, че се дава опция да се помогне на потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия и с финансови средства по разнообразни способи.

1. БЧК откри специфична банкова сметка в лв.:
IBAN: BG64UNCR76301078660913
За потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия;

2. Можете да подкрепите акцията на БЧК и с SMS на стойност 1 лева на къс номер 1466 към всички мобилни оператори.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР