Често в началото на връзката си не забелязваме (или просто

...
Често в началото на връзката си не забелязваме (или просто
Коментари Харесай

Тези 10 знака издават, че връзката ви е токсична

Често при започване на връзката си не виждаме (или просто не желаеме да забележим) минусите на колегата си. Оправдаваме неговото недопустимо държание и пренебрегваме очевидните тревожни сигнали, че той не е подобаващият за нас. Ето кои са знаците, които издават, че връзката ви е токсична. Всички те, без изключение, са мотив за сериозен диалог с обичания.
1. Партньорът ви се изрича жестоко за някогашната си
Фактът, че вашият сътрудник си разрешава да приказва отрицателно за предходната си връзка демонстрира единствено едно - той не си е направил никакви изводи от опита си в предишното. Всъщност той по този начин и не е схванал какво е довело до привършване на предходната му връзка. А позицията " Направих всичко, както би трябвало, тя е отговорен за всичко " е сигнал, че доста скоро същото ще се случи и с вас.
2. Партньорът ви слага под въпрос вашата адекватност
Всъщност това е операция, чиято съществена цел е да ви накара да се съмнявате в личната си адекватност. Фрази като " Ти, както нормално, прекаляваш с всичко " и " Отново преувеличаваш " са ослепителен образец за това. Истината е, че сътрудникът ви знае, че сте права, само че съзнателно се пробва да ви обърка.
3. Партньорът ви заобикаля връзката с околните ви
По-малко явен, само че не по-малко важен проблем се крие в обстановка, когато сътрудникът ви от една страна не е срещу вашата връзка с приятелите и фамилията ви, само че въпреки това по всевъзможен вероятен метод заобикаля контакт с тях. В идеалния случай връзката би трябвало да бъде двупосочна - с демонстрация на интерес към приятелите и роднините на другия сътрудник.
4. Партньорът ви е недодялан с непознати
Как вашият сътрудник се държи със сервитьори, таксиметрови водачи или продавачи в супермаркета може да разкрие доста за бъдещето ви дружно (ако има такова), а точно по какъв начин в последна сметка той ще се отнася с вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР