Често се случва жената да изрична думите объркана съм“. И

...
Често се случва жената да изрична думите объркана съм“. И
Коментари Харесай

Това, че си объркана, не ти дава правото да си играеш с нечии чувства

Често се случва дамата да експлицитна думите „ объркана съм “. И това е изцяло допустимо да е по този начин. В свят като днешния, връзките сред хората стават все по-сложни и объркващи. Жената обича постоянно да е откровена и да споделя това, което в действителност усеща. Да дава напразни очаквания на мъжа, който я харесва не е типично за нея, само че от време на време даже и тя позволява неточности, които не осъзнава. Въпреки че мечтае за обич и благополучие, дамата постоянно обърква мъжкия разум и си играе с мъжкото сърце.

Излизаш с нея и я харесваш, само че срещите ви не прерастват в нищо по-голямо. Минаха месеци от запознанството ви, а към момента тя те възприема като „ просто другар “. Но в случай че в действителност гледа по подобен метод на теб, за какво тогава флиртува с теб? Да, несъмнено освен тя, само че и ти си много комплициран от цялата тази обстановка. И ти не спираш да се чудиш за какво тя го прави и в миналото ще бъдете ли същинска двойка. Имай самообладание, приятелю.

Ето за какво тя флиртува с теб, само че флиртът ви не се трансформира във връзка

 

Тя обича внимание

Признаваме, че няма жена, която да не обича вниманието, само че от време на време някои дами прекрачват границите и позволяват да нараняват други хора за сметка на тяхното задоволство. Повечето от нас се радват на внимание. Намираме го за ласкателно и за усилване на егото. Да се наслаждаваш на вниманието е едно нещо, да се нуждаеш от внимание е напълно друго.

Най-общо казано, колкото по-ниско е самочувствието на някого, толкоз повече той изпитва потребност от вниманието и утвърждението на другите, с цел да се усеща добре и да стартира да се харесва.

Това е постоянно срещано в тази ситуация с нарцистичните персони, които са щастливи да експлоатират другите, с цел да задоволят непрекъснатата си потребност от удивление и внимание. Тъй като надълбоко в себе си тя няма добра визия за себе си,  жадува и търси неща, които да покачат нейното самочувствие.

Тя е лакомец

Ако попиташ тази жена за какво продължава да флиртува с теб, когато не желае да бъде с теб и да имате същинска връзка, тя може да ти каже хиляди аргументи и извинения. Но истината е напълно друга. Когато тя знае, че ти изпитваш усеща към нея и несериозното и объркващо отношение от нейна страна те нараняват, само че тя продължава да се държи по този метод без никаква смяна, това я прави да наподобява като лакомец. Всъщност освен наподобява, само че е и егоистична персона. И има логичност в това. Ако мислеше за теб и твоите усеща, нямаше да продължава да те разиграва, нали?

Не ѝ пука задоволително и не мисли за последствията от нейния флирт, които могат да бъдат много мъчителни за теб. Иска само да задоволи личните си потребности и предпочитание. Това е чист тип потребление, колкото и неприятно да звучи.

Имате разнообразни визии за живота

Може би надълбоко в себе си тази жена в действителност те харесва. И желае да имате освен това от просто флирт. Повече от всичко желае ти да бъдеш неин същински сътрудник и да прекарва повече време с теб. Но за жалост към този момент те познава задоволително и ти си доста друг от нея. Ценностите ви и правилата, които и двамата имате се разграничават. Но това не е най-голямата ви спънка, а вашите цели и визии за живота и бъдещето. Не знае дали е подготвена да направи компромис със себе си и да те последва. И също по този начин не е сигурна дали ти би направил това за нея.

Понякога, когато възприятията не са задоволително мощни сме изпълнени със подозрения дали желаеме връзка с някого или не. Истината е, че никога не трябва да си играем със сърцето на другия и още повече, когато знаем, че той изпитва усеща към нас. Да, някои хора са егоисти. И не се интересуват от възприятията на никого, а единствено и само от личните си. Готови са на всичко, с цел да задоволят егото си и да потвърдят пред света, че са харесвани. Но за чия сметка?

Твърде неверно, прекомерно неправилно е да вършим това. Достатъчно е ние самите да знаем кои сме. Не е нужно целият свят да схваща за нас и да чакаме утвърждението на другите. Невъзможно е да бъдем харесвани от всички, също както и ние не харесваме всички, нали? Просто е. Просто би трябвало да се замислим. Но първо – да помислим и за другия. И за метода, по който той ще се почувства. Не желаеме да бъдем на неговото място и да се подиграват по този метод с нас, нали?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР