често създава усложнения в работата на сърдечно-съдовата система, затова при

...
често създава усложнения в работата на сърдечно-съдовата система, затова при
Коментари Харесай

Учен: Дори и да сте оздравели от COVID-19, следете сърцето си

често основава затруднения в работата на сърдечно-съдовата система, по тази причина при опазване на сърцетуптенето или други подозрителни признаци при преболедувалите Ковид-19 те би трябвало наложително да търсят експерт, заяви ТАСС. Препоръката е на генералния шеф на Националния медицински проучвателен център и основен специалист-кардиолог към съветското министерство на опазването на здравето Евгений Шляхто.
" При коронавирусна зараза нерядко се развиват затруднения в сърдечно-съдовата система. При дълго съществуване на затруднено дишане, поява на пристъпи на задушаване, оток на крака, пристъпи на сърцетуптене, " прескачане " на сърцето след прекарано заболяване е доста значимо да не се отсрочва и да се обърнете към експерт, с цел да се вземат ограничения за откриване на казуса в сърдечно-съдовата система, начало на належащо лекуване, осъществяване на курс на рехабилитация ", сподели той, представен от.
 Вижте кой е най-полезният витамин за сърцето Вижте кой е най-полезният витамин за сърцето
Кaрдиoлoгът и тeрaпeвт доктор Иринa Мурaдян oбяcни кoй витaмин игрae нaй-вaжнa рoля в прeдпaзвaнe нa здрaвeтo нa cърцeтo и cъдoвeтe. Cпoр...
Според Шляхто пациентите със сърдечно-съдови болести, които са изключително уязвими от новата коронавирусна зараза, е по-добре по опция да анулират планови визити при доктор или да ги заменят с телемедицинска консултация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР