Често ли ви се случва да излизате навън с най-добрата

...
Често ли ви се случва да излизате навън с най-добрата
Коментари Харесай

Предизвикателството да бъдеш трето колело

Често ли ви се случва да излизате на открито с най-хубавата си другарка и нейния обичан и в последна сметка да се оказва, че сте третото колело – индивидът, който на процедура се оказва непотребен? Макар постоянно да ви споделят, че това няма да се случи, в последна сметка се оказва тъкмо по този начин. Може би сте усвоили изкуството да бъдете трето колело, само че от време на време в действителност може да бъде мъчно. Ето някои от провокациите, пред които хората в тази роля постоянно са изправени:

Започвате да се разочаровате от най-хубавия си другар, тъй като прекарва времето си единствено с колегата си.  Ако сте привикнали да бъдете неразделни с приятелката ви, би трябвало да знаете, че излизането към този момент в никакъв случай няма да бъде същото. Усещането е, че най-хубавият ви другар е откраднат от вас, макар че го продължавате да го обичате толкоз доста и да се радвате за нея. Следователно, би трябвало да го подкрепите и просто да приемете новата роля, в която сте. Ако тя в действителност държи на вас, ще се постарае да направи по този начин, че да се чувствате добре и да не ви подценява.

Винаги би трябвало да сте тази, която да се преценява с двойката. Имат ли двамата проекти да отидат на отмора през уикенда или просто да излязат на среща, с цел да гледат филм? Вие сте този, който би трябвало да се приспособи към това. Няма ли близки три свободни места в киното? Не е проблем! Просто би трябвало да седнете настрана, да ядете пуканките и да се кикотите сами като вманиачен, благополучен и самостоятелен човек. Не е толкоз ужасно.

Постоянно ще получавате непоискани препоръки за любовния си живот. Очевидно те се считат за специалистите, що се отнася до връзките, защото вие към момента сте необвързани, по тази причина би трябвало да свикнете, че постоянно ще получавате препоръки от тях. Колкото и досадно да наподобява, евентуално те го вършат с положителни усеща. Просто би трябвало да продължите да кимате с глава, до момента в който се надявате, че по-бързо ще съумеете да промените тематиката.

Те ще ви уреждат срещи. А в случай че препоръките са ви тормозили, би трябвало да бъдете подготвени, че приятелите ви ще преминат и на последващо равнище в опитите си да ви намерят сътрудник и може даже да ви уредят среща с някого. Причината, че те не желаят да бъдете самотни и  ще се опитат да трансформират това. Особено в случай че не сте готови, нещата могат да станат доста неуместни.

Трябва да ги убеждавате, че се чувствате добре и сами. Не е наложително да имате половинка, с цел да сте щастливи. В даден миг ще ви писне да слушате утешителните думи на приятелката си и нейния обичан за това, че още нямате човек до себе си.  Не е изключено и да ви се постанова да ги убеждавате, че се справяте добре и по този начин, което също може да стане досадно и дразнещо рано или късно. Понякога даже вие самите може да загубите убеденост и да се почувствате самотни, само че постоянно би трябвало да гледате от позитивната страна.

Можете да почувствате ревнивост. Да, може би сега се наслаждавате на самотния си живот, само че от време на време няма по какъв начин да не почувствате малко ревнивост, когато приятелите ви станат прекомерно близки един към различен и евентуално и вие бихте желали да имате някого, с който да се гушкате. Не се терзайте къде е вашият принц на бял кон. Хубавите неща стават, когато минимум очаквате.

Може инцидентно да седнете по средата и те откажат да сменят местата си с вас. Били ли сте в миналото в обстановка, в която да седнете по средата сред двамата? Чувства се задушаващо и желаете да промените се промените с някой от тях, с цел да са един до различен, само че те са прекомерно благи и деликатни, че отхвърлят го създадат. Но съществено, това не ви оказва помощ.

Нямате с кого да споделите сметката. Досадно е всякога, когато излизате дружно, да би трябвало да обясните на сервитьора, че плащате сметката си настрана, тъй като въпреки всичко приятелите ви не са длъжни всякога да ви черпят.

Винаги би трябвало да вървите начело или зад тях. Защо тротоарите наподобяват са толкоз дребни? Изглежда, че множеството от тях са направени единствено за двама души. Така че би трябвало да сте като тяхното малко кученце, което върви пред тях или като преследвач, който не ги изпуска от взор. Нито едното не е прелестно.

Можете да станете очевидци на доста обществени прояви на обвързаност. Трето колело знае това прекомерно добре. Виждате ги по какъв начин стартират да се целуват и се вършиме, че не се чувствате неловко, въпреки надълбоко в себе си към този момент да се свивате и да се молите те просто да спрат. Когато те станат прекомерно захласнати да си демонстрират привързаността един към различен, ще разберете какъв брой неженени сте в действителност.

Правите им фотоси, само че не знаете по кое време да се присъедините. Неусетно ставате техен формален фотограф и даже се чувствате замаяни, като виждате сладките им фотоси дружно. Единственият ви проблем е, че не знаете по кое време да се присъедините, с цел да не развалите момента им. Поне ще имате задоволително единични фотоси.

Ставате пето, седмо или даже девето колело. Понякога да бъдете третото колело не е задоволително. Когато излезете и се мотаете с повече другари, които са обвързани, ще станете петото, седмото или даже деветото колело, само че не се тормозете, няма да бъдете по този начин вечно.

Обвинявате себе си, че не сте споделили „ не “. Вероятно в 99% от времето си съжалявате, че сте излезли с приятелката си и нейния обичан, а не сте ги оставили единствено двамата. Тогава си обещавате, че повече няма го вършиме, само че дали в миналото ще се научите да казвате „ не “? Понякога може да ви се коства малко неловко, само че в действителност се забавлявате да излизате с тях.

Ако и вие сте трето колело, несъмнено сте се разпознали, до момента в който сте чели тази публикация. Знайте обаче, че да бъдеш трето колело не всеки път е минус. Всъщност това има доста преимущества. Можете да видите кои са потребностите и минусите на една връзка и ще може да го придвижите при вас, когато в даден миг имате личен сътрудник. Засега просто се наслаждавайте на живота си като необвързани и не се тревожете ненужно – всяко нещо идва с времето си. Просто се оставете по течението и всичко ще се подреди.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР