Често, когато си избираме ново четиво, се допитваме до други

...
Често, когато си избираме ново четиво, се допитваме до други
Коментари Харесай

Звездни препоръки: Кои са любимите книги на някои от най-големите звезди?

Често, когато си избираме ново четиво, се допитваме до други хора. Така можем да извлечем изгода от опита на близките. Предвид мощното въздействие на известните персони върху аудиторията им, книга, предложена от звезда, постоянно провокира огромен възторг.

Знаменитостите постоянно споделят в профилите си в обществените мрежи какво обичат да четат и позитивните си усещания по отношение на книгите, на които са се спрели.

Затова подбрахме за вас обичани четива на имена като Крис Хемсуърт, Адел и Меган Маркъл. Те споделят какво ги е впечатлило, а измежду книгите откриваме както класики, по този начин и произведения на съвременни създатели, написа Vesti.bg.

Крис Хемсуърт

Всички последователки на Крис Хемсуърт ще се впечатлят в допълнение, когато чуят, че той обожава да чете книги. Неговото предложение за феновете на четивата е класиката на Чарли Макиси " Момчето, къртицата, лисицата и конят ". " Невероятно четиво, едно от обичаните ми. То е за всички, без значение дали сте на 8 или на 80 години. Прочетете я ", приканва Хемсуърт почитателите си в платформата Instagram.

Книгата споделя за историята на четирима невероятни другари, които размишляват върху най-важните житейски уроци, съпроводена с красиви рисунки от перото на Чарли Макиси.

" Момчето, къртицата, лисицата и конят " е превзела въображението на читателите по целия свят и Хемсуърт не е изключение.

Рейчъл МакАдамс

" Когато те обхванат пламъци " от Дейвид Седарис е книгата, която предлага Рейчъл МакАдамс.

" Не се случва постоянно някой публицист да ме накара да се дръзвам с глас, само че Седарис го прави. Той ме кара да се разплача. Стигнах до такава степен, че не мога да чета негови текстове на публични места, тъй като хората си мислят, че изпадам в някакъв срив. В този алманах с есета той съумява да подходи с комизъм, даже когато става дума за най-странните и мъчителни моменти в живота на човек. Като седмица с ужасна детегледачка или гибелта на майка му. Той попада в нелепи обстановки - сприятелява се с градски изрод, да вземем за пример. Понякога се взимам прекомерно насериозно, а книгите на Седарис са такова изобретение за това по какъв начин можеш да преминеш през необикновените моменти, част от живота ", споделя МакАдамс.

Меган Маркъл

Меган Маркъл е прочела доста книги и с помощта на остарелия ѝ блог The Tig (за страдание свален в навечерието на кралската женитба, само че към момента наличен посредством интернет архива) знаем кои са обичаните ѝ книги. Навремето бъдещата херцогиня на Съсекс сформира поредност от описи с целесъобразна литература за блога, като подбра романите, записките и книгите за самопомощ, които са я привличали през годините.

В един съответен пост тя съобщи, че е " захласната " от екзистенциалистката класика " Малкият принц " на Антоан дьо Сент-Екзюпери и я предложи на всички свои читатели. Е, надали има някой, който не е обърнал внимание на тази безспорна класика, само че препрочитането постоянно е вид.

Джесика Бийл

Джесика Бийл е огромен обожател на романа на Ф. Скот Фицджералд " Нежна е нощта ". Макар че " Великият Гетсби " на Фицджералд е може би най-известното произведение на създателя, " Нежна е нощта " съгласно нея си заслужава прочитането.

Ето какво споделя холивудската звезда по тематиката: " Чела съм романа много пъти и просто го обичам. Той е драматичен и мисля, че нещастията могат да бъдат потребни за нас: Четеш ги и си мислиш: " Може би не се оправям толкоз зле - оправям се сносно дори! "  

Вероятно този коментар може да ви накара да обърнете внимание и на друга книга Фицджералд с изключение на „ Великият Гетсби “, нали?

Адел

Адел провокира същински възторг в интернет пространството, когато показа усещанията си от бестселъра на " Ню Йорк Таймс " „ Неопитомена “. Певицата разкри, че книгата е оказала огромно въздействие върху живота ѝ. Тя прикани своите 39 милиона почитатели в Instagram:

„ Прочетете романът. Тази книга ще раздруса мозъка ви и ще накара душата ви да крещи ". 

В интимните записки на Гленън Дойл се изследва по какъв начин вслушването във вътрешния глас и освобождението на най-дивите ни инстинкти може да докара до същинска смяна и Адел не е единствената звезда, подкрепила книгата. Освен че е определена за книжния клуб на Рийз Уидърспун, тя е видяна и в листата на Марая Кери със наложителни четива.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР