Често използваме наименованието сродна душа, за да опишем човека, с

...
Често използваме наименованието сродна душа, за да опишем човека, с
Коментари Харесай

Сродните души вече не са на мода: Какво е пламенен близнак?

Често използваме наименованието " сродна душа ", с цел да опишем индивида, с който ни е отредено да бъдем дружно. Но на запад от ден на ден изпозлват определението " разгорещен близнак ". Звезди като Алиша Кийс и Меган Фокс назовават половинките си точно по този метод. А като се има поради, че обичаният на Фокс има ария с името " Twin Flame ", то картината напълно се обяснява.

Но какво е ?

Казано по-просто, това са две обособени същества, които преди са били едно. Точно както споделя наименованието, това е пламък, който е разграничен на две. Вие сте единият пламък, а другият пламък е човек, с който чувствате мощна синергия и връзка. Може да има мощно прочувствено привличане, което да ви сближи. Това в действителност е вашата друга половина. И двата пламъка обаче би трябвало да бъдат разпалени, с цел да се привлекат един различен. Ако не, тогава постоянно ще си казвате " трябваше ", " можеше " и " щях ". Противно на общоприетото разбиране, пламенният близнак не е наложително да е някой, с който имате сантиментална връзка. Вместо това може да е човек, с който споделяте тясна кармична, душевна, дълбока връзка.

Какви са разиките сред сродна душа и разгорещен близнак?

Сродната душа е по-скоро като сателит, с който се чувствате удобно когато и да е. Може да имате сходни вярвания, прекарвания или усеща, а може и да не се стигне до такава степен. Вашите сродни души могат да бъдат голям брой от хора, които са докоснали душата ви по някакъв метод през целия ви живот. Няма правила за това по какъв начин наподобява една сродна душа - това е просто нещо, което вие решавате въз основа на магнетичното привличане, което изпитвате един към различен.

Основната разлика сред разгорещен близнак и сродна душа е, че можете да имате доста разнообразни сродни души и единствено един пламък близнак. Това не значи, че пламъенните близнаци са по-добри. Всъщност връзките с двоен пламък изискват доста работа. Двамата би трябвало да сте подготвени да разберете дълбочината на взаимоотнощенията си. В противоположния завършек на спектъра, сродната душа не би трябвало да работи крепко, с цел да поеме тази роля.

Може ли пламенният близнак да бъде сродна душа?

Категорично не. На първо място, вашият разгорещен близнак даже не би трябвало да е някой, който познавате, до момента в който сродна душа е човек, с който сте духовно свързани на персонално равнище. Има разнообразни стадии в израстването в близнак на човек, само че до момента в който при сродната душа, просто имате възприятието, че сте се познавали през целия си живот.

Казано по различен метод, вашият пламене близнак е част от вашата душа, до момента в който вашата сродна душа е някой, с който се чувствате като вкъщи си. Близнакът ви учи на нещо за себе си, до момента в който сродната душа ви поддържа като другар, ухажор или поддръжник.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР