Често изморени от ежедневните си проблеми си, изкарваме целия си

...
Често изморени от ежедневните си проблеми си, изкарваме целия си
Коментари Харесай

Ето 5 неудобни въпроса, които всяка жена във връзка иска да зададе

Често изморени от ежедневните си проблеми си, изкарваме целия си негативизъм вкъщи.
За страдание обаче това от време на време би могло да докара до разрушение на връзката, неспокойствие и даже сриване на доверието към колегата. Това е и повода психолозите постоянно да поучават да избирате умишлено думите си, когато поддържате връзка с половинката си, защото страстите постоянно се трансформират в неприятен консултант и биха могли да ви подбуден да изречете неща, които в действителност не мислите.
Тези пет въпроса са извънредно неуместни, само че всяка жена в дълготрайна връзка е желала да ги зададе най-малко един път на колегата си:

1. “Защо сама се оправям с всички проблеми? “
Понякога сме склонни да подценяваме приноса на колегата за решение на проблемите ни. Ако сте претеглили и анализирали всичко и в действителност смятате, че единствено вие се справяте с всички усложнения, които среща вашата двойка, тогава би трябвало да поговорите за това с колегата си. Освен това диалогът би трябвало да бъде плануван, с цел да не избухнете ненадейно, а да сте адресирали всичките си терзания умерено и премерено. Така е допустимо да разберете, че вашият мъж обръща внимание на неща, които вие самата не забелязвате.

2. “Защо не ме подкрепяш? ”
В отговор на вашите недоволства, чувате ли нацупено „ Ъ-ъ-ъ “ и мислите ли, че вашият мъж е апатичен към всички ваши проблеми. Като начало се пробвайте да разберете себе си: какво тъкмо очаквате от половинката си в отговор на вашите прекарвания - съответни препоръки или просто любов и деликатност. Мъжът и дамата могат да видят по друг метод разрешаването на един и същи проблем, да почувстват друго по какъв начин да отговорят на проблемите на колегата си.

3. " Колко коства това? "
Най-лошото нещо, което можете да попитате вашия мъж, когато ви подари нещо, е “колко коства? “. Дори в случай че сте се разбрали с колегата си да затегнете коланите, тъй като би трябвало да спестите за нещо, което той е взел, с цел да ви достави наслаждение и да ви зарадва? В последна сметка някои дребни наслади са демонстрация на обич. Мърморене като “букетът ще увехне след няколко дни, само че с тези пари мога да купя нещо потребно “ няма да способства нито за подсилване на връзката, нито за финансовото ви положение.

4. “Защо не оправдаеш упованията ми? "
Както се споделя: “Вашите упования са ваши проблеми “. Най-вероятно сте заседнали в някакви идеали, които проектирате върху колегата си. Но в случай че желаете да изградите мощен съюз и обичате индивида против себе си, и значимо да го разбирате и приемете, а не да го преправяте. Ако сътрудникът ви ви разочарова по някакъв метод, вие сте смутени от държанието му, по-добре е да кажете това внимателно, без да повишавате звук. В момента на прочувствена свада е малко евентуално да можете да говорите обикновено и да намерите ключа към взаимното решение на казуса.

5. “Защо не ме каниш на срещи? “
С течение на времето сантименталният привкус в една връзка избледнява, защото първичния боязън се заменя с рутина. Но несъмнено, най-лесният метод е да се трансферира отговорността върху колегата, изключително откакто съществуват полови стандарти, които споделят, че мъжът би трябвало да води дамите на среща. Но вместо да се оплаквате, по-добре е да предложите вашите хрумвания или най-малко да преформулирате въпроса на: “Защо спряхме да излизаме? “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР