Често и обикновените на пръв поглед думи на ясновидката имат

...
Често и обикновените на пръв поглед думи на ясновидката имат
Коментари Харесай

Не късайте цветята! ♥ Съветите на ВАНГА

Често и елементарните на пръв взор думи на ясновидката имат прикрит смисъл, съдържат пророческа мощ. Не би трябвало да ги подценяваме, а да се опитаме да вникнем по-дълбоко в тяхното обръщение. Те сигурно споделят доста неща… Съществуват не малко пророчества на Ванга, които звучат по-скоро като съвет и благопожелание, в сравнение с като проклинание. Ето някои. 

(Портрет на Ванга, дело на Светлин Русев)

♥ Не късайте цветята

Не късайте цветята! Всяко цвете е като едно слънце и като една баня. Когато ги гледаш и им се любуваш, ти получаваш такова избавление, както от слънцето или като след баня. Когато ги късате, не забелязвате по какъв начин плачат…

Садете в градината си цветя и по-често ги галете и се грижете за тях. Всяко цвете си има свое познание и собствен живот. И докосването до цветето ви дава несъмнено познание.

Тъжно е да се откъсне стръкче от дърво или от люляк, въпреки че там остават и други цветове. А какъв брой скръбно е да откъснете лале или кокиче – то е, все едно майка да изгуби единственото си дете… Говорят ми растенията, само че те са доста, а аз съумявам да запомня малко….

♥ Яжте малко

Яжте малко! Ако трябваше да се яде доста, природата щеше да ни даде по два стомаха, а не по един. 

Яжте повече бели храни. Пийте горски чай. Намалете мазнините в храната си. Тия, които са здрави, могат изцяло да се откажат от месото. Всички скъпи субстанции от него могат да си набират и от растителната храна. Яжте най-малко един път седмично варено жито и пийте вода, с цел да имате сили. 

Трябва да сеете доста ръж, хората би трябвало да ядат ръжен самун, с цел да пазят здравето си и да оцелеят. За днешното време, ръжта има огромно значение. 

♥ Ходете боси

Ходете боси през лятото, не прекъсвайте връзката си със земята. Така ще се предпазите от заболявания през зимата. 

♥ Не спете на пода

Не спете на пода и покрай земята. Нисшите духове са там и могат да ви обсебят. 

♥ Работете заран

Работете заран и денем. Никога вечер. Силите свише не оказват помощ вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди. 

Бог дава дарбата гратис и ти също би трябвало да я даваш на хората гратис. 

Из: „ Пророчествата на Ванга “, Жени Костадинова, КК „ Труд “, 1997 г. 
* „ България “, 1981 (детайл), Светлин Русев (1933–2018), маслени бои върху платно, каширано върху дървени панели, зала 6 на НДК, ndk.bg
* Портрет на Ванга, дело на Светлин Русев

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР