Често хората страдат от нарушено храносмилане. Причините за това може

...
Често хората страдат от нарушено храносмилане. Причините за това може
Коментари Харесай

Пийте тази напитка, ако страдате от нарушено храносмилане

Често хората страдат от нарушено храносмилане. Причините за това може да са в действителност доста. Най-често проблемите са вследствие на неприятни хранителни привички и неналичието на интензивност.
Много елементарно обаче може да измененията това и да се избавите от дискомфорта. Съвсем не приказваме за всички тези лекарства, които биват непрестанно рекламирани. Помнете, че организмът на човек се нуждае от напълно малко, с цел да действа по верен метод. Опитайте да страните от медикаментите, продавани в аптеките и по този начин ще се чувствате доста по – добре.
Магическото деяние на портокаловите кори
Свикнали сме да изхвърляме портокаловите кори и да похапваме само вътрешността на плода. Не знаете обаче, че точно портокаловите кори могат да се употребяват като натурални лечебни средства. Те имат и редица други приложения, само че през днешния ден ще се фокусираме само върху изгодите им за здравето.

Малцина са наясно с това, че портокаловите кори са богати на витамини, минерали и етерични масла, които са способни да лекуват десетки неразположения. Тъй като корите на цитруса са богати на фибри, те съумяват да се оправят с потушаване на неразположението в региона на стомаха. Често пъти то е резултат от неприятното храносмилане.
 Плодът или сокът - коя е по-полезната част на портокала? Плодът или сокът - коя е по-полезната част на портокала?
Не е едно и също да ядете плодове и да пиете сок от тях, изключително когато сте на диета. Това съобщи за " Данас " диетологът Ивана Мишич. По...
Портокаловите кори работят като детоксикатор и диуретик. Те подкрепят придвижването на червата и в случай че ги приемате, то сигурно ще сложите завършек на неприятното храносмилане.
Как да си приготвите чудотворната напитка
Приготвянето на тази напитка е толкоз лесна задача, че всеки един ще се оправи безпроблемно с изработката й.
Нужни са ви кората на един портокал и 250 мл вода.
Най-напред измийте усърдно плода и отстранете неговата обвивка. Затоплете я дружно с водата. След като водата кипне, изключете котлона и оставете да се накисва към 10 – 15 минути.
 15 страхотни изгоди от портокаловия сок 15 страхотни изгоди от портокаловия сок
Портокаловият сок е една от най-известните и желани питиета по целия свят. Той е необикновено наличен и елементарен за подготвяне, така к...
Една чаша от тази напитка ще ви помогне да се спасите от нарушеното храносмилане. Ако постоянно страдате от дискомфорт в стомаха или не можете да се лишите от храни, причиняващи неприятно храносмилане, бихте могли да приемате напитката като превантивна мярка.

Пригответе я на деня, тъй че да може да се възползвате от всичките изгоди на портокаловата кора.
За предпочитане е да си набавяте био портокали. Така ще сте сигурни, че при развъждането им са употребявани доста по-малко химикали.
Грижете се за себе си и не забравяйте, че здравето е най-важното нещо и към него следва да се подхожда в действителност отговорно и съществено!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР