Често говорим за добрите и лошите качества според зодията. Но

...
Често говорим за добрите и лошите качества според зодията. Но
Коментари Харесай

Според зодията: Какво другите никога не разбират за вас?

Често приказваме за положителните и неприятните качества съгласно зодията. Но какво остава прикрито? Какво никой в никакъв случай не схваща за другите зодиакални знаци?

Това, което се крие под повърхността, остава мистерия. Но е също толкоз значимо, с цел да се разбере природата на всяка зодия. Ето какво остава прикрито за всеки зодиакален знак.

Овен
Вие постоянно изглеждате уверени и независими. Сякаш вършите всичко без подозрение. Това, което другите не знаят, е, че постоянно се нуждаете някои да ви каже какъв брой добре и вярно се справяте. Искате да чуете, че се гордеят с вас и че ви обичат . Това е същинският източник на вътрешната ви мощ.

Телец
Вие обичате да се грижите за близки и другари. На вас постоянно може да се разчита - за помощ, за съвет или просто за чуване. Това, което другите не знаят за вас: от време на време се изморявате. Искате да кажете, че не можете и не желаете повече да сте като кошче за прочувствени боклуци, Въпреки това рядко ще си позволите да го изразите с думи или дейности. Да, обичате отговорностите, само че имате потребност от отмора.

Близнаци
Вие обичате околните си и бързо се обсебвате от концепцията да им помагате. Готови сте да се погрижите за всички техни потребности. Това, което не ви подхожда е, да ви поучават. Малцина знаят, че ще приемете съвет добродушно и умерено, само че това ще ви извърши с яд .

Рак
Семейството е всичко за вас. Стремите се да се преценявате с техните усеща и потребности. Но когато усетите, че някой прекрачва границата, се обиждате и затваряте в себе си. Това, което другите не знаят, е, че в тези моменти в действителност ви пука най-вече.

Лъв
Създали сте облик, който не дава отговор напълно на вътрешния ви свят. Погледне ли ви човек, ще намерения, че сте човек-броня. Нищо не може да ви обезпокои и да ви разклати. Хората не знаят какъв брой прочувствени и раними сте в действителност, даже да не деянията никаква уязвимост.

Дева
Вие сте перфекционисти. Държите всичко да бъде изпипано до последния подробност. Както за себе си, по този начин и за околните си. Понякога сте прекомерно сериозни . Но това, което малко на брой знаят, е, че просто желаете най-хубавото за обичаните си хора и това ви кара да ги притискате толкоз.

Везни
Вие сте доста по-чувствителни, в сравнение с допускате. Изглеждате уверени и от време на време даже наперени. Но зад тази осанка се крие горд и елементарно обидчив човек . Показвайте на обичаните се хора какъв брой държите на тях и какъв брой значимо е отношението им. Не премълчавайте, когато ви наранят.

Скорпион
Вие сте хора с изострен език и бърз разум. Давате тип на непримирими агресори. Но зад тази фасада се крие доста неустановеност и ранимост. Това, което хората не знаят за вас, е, че елементарно се обиждате и приемате всичко доста персонално. Опитвате да маскирате нервността си с вербална експанзия, с цел да не разбере никой какъв брой наранени сте.

Стрелец
Вие не се справяте добре с страстите . Изпълват ви разнообразни усеща, които не умеете да разберете и изразите. Страхувате се, че деянията ли уязвимост, хората ще помислят, че желаете да се превърнете в жертви. Онова, което малко на брой знаят за вас, е, че се страхувате да покажете цялата си същина, с цел да не бъдете засегнати.

Козирог
Издигате висока и плътна стена към себе си. Трудно допускате хората да надникнат зад нея и да ви опознаят. Зад цялата тази фасада криете неустановеност и комплекси . Влудява ви мисълта, че някой ще ви намерения за слаби или неможещи.

Водолей
Давате си тип на хора, които държат на отдалеченост всички. Но в действителност мечтаете за обич и непосредственост, като всички останали. По-добри слушатели сте , в сравнение с другите допускат. Обичате разказите на околните си хора, само че не забравяйте, че не го показвате.

Риби
Вие разбирате повече, в сравнение с сте склонни да признаете . Четете хората като книга, само че рядко ще им го признаете. Предпочитате да премълчавате и да споделяте единствено в краен случай. Но не забравяйте, никой не може да чете мисли. А с цел да схванат чувствате ви, би трябвало да ги покажете.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР