Често дамите с благороднически титли стават повод за коментари. Превръщат

...
Често дамите с благороднически титли стават повод за коментари. Превръщат
Коментари Харесай

Когато племенницата на принцеса Даяна реши да демонстрира сексапил

Често дамите с благороднически трофеи стават мотив за мнения. Превръщат се и в основни настоящи лица в международните медии. Като лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър, които не са толкоз известни, колкото Кейт Мидълтън, само че несъмнено заслужават всички да следят какво се случва към тях. Защото постоянно е забавно.  
 Амелия Спенсър, Елиза Спенсър и по какъв начин племенничките на принцеса Даяна участваха в фешън ревю
Неочаквана демонстрация от братовчедките на принц Уилям

В какво се замесиха Амелия и Елиза Спенсър

Сестрите близначки са племеннички на принцеса Даяна, дъщери на брат й Чарлз Спенсър от брака му с модела Виктория Айткен и първи братовчедки на принцовете Уилям и Хари. Те са на 30 години и губят вуйна си, когато са единствено на пет. А през днешния ден мнозина намират огромна образна аналогия сред тях и нея.

В началото на април лейди Амелия Спенсър се венча за половинката си от тийнейджърските си години Грег Малет. За своя специфичен мотив младоженците избраха Южна Африка, която заема особено място в сърцето на Амелия, тъй като тя е отраснала там и точно в тази страна получава предлагането за сватба през 2020 година, напомнят от Daily Mail. 

Сега лейди Амелия Спенсър ни разрешава да надникнем в персоналния ѝ живот, с помощта на серия от фотоси, които показа в профила си в Instagram от медения ѝ месец.
 Какво знаем за сватбата на лейди Амелия Спенсър (племенница на принцеса Даяна) и Грег Малет
Първа женитба в британския кралски двор за годината

Омъжи се племенницата на принцеса Даяна

" Първите няколко дни от магическия меден месец ", написа племенницата на принцеса Даяна. Става ясно, че младоженците са избрали Малдивите, където да се отдадат на заслужена отмора в цялостен разкош, до момента в който се любуват на невероятната природа и се любуват на любовта си. 

От качените фрагменти ясно се вижда колко добре изглежда лейди Амелия Спенсър, която не пропусна да показва секси тялото си в разнообразни модели бански костюми - някои, от които много изрязани и без да оставят доста на въображение. Впечатление прави и отличната форма на брачна половинка ѝ Грег Малет, чийто плочки на корема няма по какъв начин да останат незабелязани. 
 Още детайлности за сватбата на лейди Амелия Спенсър, племенницата на принцеса Даяна, и Грег Малет
Любопитни елементи от сватбата на племенницата на принцеса Даяна

Булката е дала извънреден достъп единствено на една медия

Младоженците наподобяват доста доволни от избора си на локация и по всичко проличава, че са същински спокойни и щастливи от прекараното време дружно, надалеч от хаоса към бъдещата коронация на крал Чарлз на Острова. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР