Честна игра, несломим спортменски дух, много настроение и ювелирни голове

...
Честна игра, несломим спортменски дух, много настроение и ювелирни голове
Коментари Харесай

Феър плей и много настроение в оспорван двубой между ветераните на Витоша/Бистрица/ и Пирин /Благоевград/! Лидерът на ГЕРБ Б. Борисов с виртуозен гол

Честна игра, непреклонен спортменски дух, доста въодушевление и ювелирни голове белязаха днешната футболна среща сред ветераните на " Витоша " /Бистрица/ и Пирин- Благоевград, които едвам дочакаха да свършат изборите и извадиха напрежението си в оспорван футболен мач в шампионата за ветерани. Оспорваното футболно дерби завърши с победа на бистришките тигри, които означиха 5 гола във вратата на ветераните на Пирин, отчели се почтено с две брилянтни попадения във вратата на съперника.

Резултатът обаче не трябва да заблуждава, тъй като дълго време пиринци го поддържаха 2:2, само че най-после се поумориха и тогава небрежно паднаха и головете за бистришките тигри.

Последният гол беше дело на Бойко Борисов- виртуозен гол от игра, като от ъгъла на дребното наказателно поле Борисов вкара топката в горния ляв ъгъл на вратаря.

Кметът на Благоевград Илко Стоянов също се показа чудесно, като раздаваше ювелирни пасове за съотборниците си, само че на полувремето избра да бъде заменен и да не рискува с травма.

Мъжката борба завърши с огромна голова разлика, само че това не помрачи положителното въодушевление, поддържано от самото начало на мача, който приключи с усмивка и беше същинско наслаждение за футболистите.

Тигрите се раздадоха на терена иБорисов сграбчи купата на Югозападна България в шампионата за ветерани напълно справедливо.

Кирил Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР