Честита ни Нова година! Градусите в региона днес са между

...
Честита ни Нова година! Градусите в региона днес са между
Коментари Харесай

Времето: идат местни избори по суша, въздух и вода

Честита ни Нова година! Градусите в района през днешния ден са сред минус 1 и плюс 7 градуса, споделят синоптиците.
Идат локални избори и на тези, дето ще ги избираме, никак не им пука какво е времето през днешния ден. Интересува ги на следващия ден!
Но ние живеем в Европейския съюз. И ще им разбираем единствено едно нещо - въпреки и да гласуваме. " Ще ви бием във Франция, ще ви псуваме в залите на общинските препоръки.Защото гласуваме! Ще ви бием в моретата и океаните, където ние не можем да си позволим да отидем. Ще ви бием с растяща убеденост и растяща мощ във въздуха, ще отбраняваме нашето право на избор! Каквато и да бъде цената, тъй като ще гласуваме за вас! Ще се бием на крайбрежията, ще се бием на десантните площадки, ще се бием в полетата и по улиците, ще се бием в хълмовете, в никакъв случай няма да се предадем, само че едно мислено за вас - ще ви е..., внимавайте!
Ще се сражаваме за всеки квадратен сантиметър! Защото сборът от тези извоювани или изгубени квадратни сантиметри дефинират границата сред триумфа и провалянето, сред славата и позора, сред това България да е наш дом и вие да продължавате да я крадете, щото ще ви изберем! Внимавайте! " /Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР