"Честит Девети септември, антифашисти. Честит празник, социалисти. За тази дата

...
"Честит Девети септември, антифашисти. Честит празник, социалисти. За тази дата
Коментари Харесай

Нинова: Хиляди български антифашисти са дали сили, труд, живота си, за да спрат нацизма

"Честит Девети септември, антифашисти. Честит празник, социалисти. За тази дата от българската история са давани доста спорни оценки и са се водили доста разногласия. Има обаче безспорни обстоятелства, които заслужават нашето почитание. Хиляди български антифашисти са дали сили, труд, живота си, с цел да спрат нацизма. Те са част от европейската антифашистка битка. Загинали са не за пари и власт, а за блян. На тях през днешния ден отдаваме респект ".

Това съобщи в Гоце Делчев водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя акцентира, че различен неоспорим факт е, че в годините след Девети септември България се трансформира в индустриална страна с развито произвеждане, строителство, земеделие, просвета и просвета. На всеки е обезпечен достъп до обучение, опазване на здравето, сигурност. По думите й част от този строеж е и партийната организация в Неврокоп, в този момент Гоце Делчев.

"Честита 100-годишнина. Началото е сложено на 12.07.1919 година Оттогава до през днешния ден организацията пази правата на работещите, младите, обществено слаби и угнетени ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия. Тя разяснява, че десетилетия наред Гоце Делчев се ръководи от кмет социалист. Спроед нея това е община пример за ръководство в интерес на жителите. "Вие издигате Владимир Москов за седми мандат. И ще спечелите. Вие сте пример за партийна организация в Българска социалистическа партия. Силата ви е в единството и упоритата работа. Сигурна в триумфа ви, ви поисквам на добър час! ", обърна се тя към присъстващите.

На празника на организацията Корнелия Нинова връчи 30 плакета на заслужили през годините социалисти, измежду които и някогашни ръководители. Председателят на Българска социалистическа партия одобри и 20 нови млади социалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР