Честит 50-ти рожден ден, великолепна Селин! Благодарим ти за божествената

...
Честит 50-ти рожден ден, великолепна Селин! Благодарим ти за божествената
Коментари Харесай

Единственият сериозен неуспех в живота, това е ако не сте се научили да бъдете щастливи ♥ Селин ДИОН

Честит 50-ти рожден ден, превъзходна Селин! Благодарим ти за божествената музика и глас!

Моят глас е свързващото звено сред това, което усещам – моите страсти, душата, мислите, фантазиите и външния свят. Това е повода да пребивавам, повода за моите победи и благополучие.

Израснах в доста оскъдно семейство, само че вкъщи непрекъснато звучеше музика – мама свиреше на цигулка, баща – на хармоника. И мога да кажа с убеденост – музиката е в кръвта ми.

В живота ми има двама души, от чиито действия се управлявам. В персоналния ми живот – това е мама, а в шоубизнеса – това е Барбара Стрейзънд – тя ми се коства най-удивителната певица на света.

Ако Бог можеше да пее, той би пял с гласа на Бочели.

Никой не желае да живее без кумири и фантазии, в това число и аз.

 (Céline Dion & Luciano Pavarotti)

 (Bee Gees with Celine Dion)

 (Italian singer Tony Renis, Céline Dion and Andrea Bocelli)

Главата ми витае в облаците, само че краката ми са стъпили крепко на земята.

Понякога не одобрявам гласа си. Понякога той звучи скучно. Не желае да ме слуша, не ми отвръща, когато го крещя. И тогава се заключвам в стаята и беседвам с него, съпротивлявам се с него. В края на краищата, гласът ми се подчинява.

Не имам вяра в съревнованието. Всяка певица има собствен личен клас.

Обичам да вървя по магазините до пристъп! И да закупувам, купувам…

У дома, също както и в моите усеща, нуждая се всичко да е бъде безупречно.

Всеки ден по 20 минути се занимавам с гласови извършения, дремя доста, в никакъв случай не навестявам клубове. Певиците са като спортисти, нужно е да работят всекидневно, с цел да поддържат гласа си безупречен.

Единственият сериозен крах в живота, това е в случай че не сте се научили да бъдете щастливи.  

Напуснах фамилията си, дома си. Но не скърбя за детството. Имах фантазия - да бъда певица.

Когато хората пишат песни за мен, за моите албуми, аз усещам песента, нейния темперамент и си я представям в картини.

Моят живот е приказка. Но зная, какъв брой е ужасяващ този свят, в който всеки ден от апетит умират хиляди деца.

Когато пея, изпитвам наслаждение, което не мога да сравня с нищо друго. За мен това е толкоз леко, като дишането. И в това е целият ми живот.

Почивката и нищоправенето ми докарват стрес. Аз съм съвсем като моята майка. И би трябвало да намирам салдото сред напрежението и почивката.

Рано се научих да бъда учтива с хората. Научих това от родителите си и хората, с които работя. Сега то е част от моя темперамент.

Много съм суеверна. Например, похапвам бисквити за омекотяване на лигавичната слюнка. Но най-важното е, че постоянно допирам палците на моите музиканти – това ми дава убеденост.

Плюшените играчки доста мощно ме трогват, изключително жабчетата – те са моите талисмани по време на концерт. Получавам доста от тях след концертите си. Може да наподобява смешно, само че аз обичам това.

Преди всичко, аз съм жена. И тъкмо по тази причина ще си взема отмора, с цел да погледна живота с отворени очи, с цел да изживея всеки момент, да изпитам всички тези дребни наслади на живота, от които ме е лишавала кариерата ми.

Мисля си, че никаква жертва не може да бъде прекомерно огромна! Но в случай че ми се наложи да предпочитам сред своя живот, здравето, фамилията или мъжът ми и кариерата, без подозрение – ще зарежа кариерата си. Не за това, да се откажа от всички вас или да ви причиня горест, а с цел да пребивавам.

Снимки: wall.alphacoders.com, 4usky.com, pinterest.co.uk, commons.wikimedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР