Честен, достоен, спокоен, уравновесен, с добра физическа подготовка, хвалят зрители

...
Честен, достоен, спокоен, уравновесен, с добра физическа подготовка, хвалят зрители
Коментари Харесай

Кой е фаворитът в Игри на волята. Син е на звезда

Честен, заслужен, спокоен, балансиран, с добра физическа подготовка, хвалят фенове 23-годишния е студент по право

Валери, синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева и Валери Григоров, който е и неин треньор, се трансформира в любим на феновете още със старта на „ Игри на волята “ по Нова.

Честен, заслужен, спокоен, балансиран, с добра физическа подготовка, хвалят фенове 23-годишния студент по право, който е играч в дисциплинираност Border-cross със сноуборд.

Валери направи мощно усещане и откакто в един от последните епизоди завоюва преимущество за племето, вместо да се възползва от такова за себе си.

С визията си той провокира интерес от страна на дамската част от феновете. Така че Валери е напът дас еп ревърне в секссимвола на тазгодишния сезон на риалитито.

Още със старта на предаването той даде поръчка за мощно показване, като спортния хъс несъмнено е взел и от родителите си. „ От майки ми съм взел позитивното мислене и вярата в това всяка едно начинание да приключва сполучливо. Едно от мощните ми качества отвън арената е това, че съм пригодим, владея еластичност, мощ, експедитивност, акуратност “, показа Валери.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР