Чеснови люспи при диария Удивително е колко лечебни свойства притежават

...
Чеснови люспи при диария Удивително е колко лечебни свойства притежават
Коментари Харесай

Чеснови люспи при диария и за подобряване на здравето

Чеснови люспи при диария

Удивително е какъв брой лечебни свойства имат натуралните артикули! Жалко е, че не желаеме да задълбаваме в знанията за тях, като избираме да използваме бързодействащи химически медикаменти. Нужно е да отдадем респект на фармацевтичния прогрес, само че не забравяйте за естествените блага, които могат да подобрят благосъстоянието, общото положение и, което също е значимо, външния тип.

Днес ще ви срещнем с едно от най-ценните естествени средства – чесновата люспа. Именно в тази част на пикантния зарзават се съдържа неповторимо вещество, известно с анти-стареещия си резултат. Кверцетинът принадлежи към рядката група витамини Р, които ускоряват регенеративните качества на тъканите и защищават организма от токсичните резултати.

Начин на приложимост

Настойка
Уверете се, че няма следи от вредители по люспите. Те би трябвало да бъдат изсушени и по-късно смлени до прахообразно положение в кафемелачка. Изсипете в стъклен съд, който би трябвало да бъде компактно затворен.

Залейте 1 супена лъжица люспи с 1 чаша вряла вода, покрийте и настоявайте за една нощ. Пийте по половин чаша от продукта 2 пъти дневно. Курсът на лекуване е месец, направете отмора от 10 дни, след което курсът се повтаря.

Тази прелестна настойка оказва помощ за нормализиране на работата на бъбреците и сърцето, извежда токсините от тялото, подмладява го и усъвършенства имунитета.

Еликсирът на младостта с чеснови люспи е бил прочут в Китай още преди 5 хиляди години. За това свидетелстват антични глинени плочки.

Залейте 4 шепи люспи с 1 литър гореща, само че не вряла вода, оставете за една нощ. Необходимо е да пиете по 4 чаши дневно по следната скица: за мъже от 10-то до 20-то число на всеки месец и за дами от 20-тия до 30-ия ден. Паузата сред курсовете е 1-2 месеца.

Прах при диария
Смлените люспи бързо ще се оправят с храносмилателните разстройства и като прелестен бонус ще изведат от тялото всички паразити. Ще се справите с тежката диария с 1 ч.л. прахуляк, разводнен във вода.

Внимавайте: продължителната приложимост на люспите по този метод води до запек!

Противопоказания
Забранено е потреблението на чеснови люспи от бременни дами, кърмачки и деца под 12 години. Трябва да се обърне внимание на този способ на лекуване от хора, страдащи от захарен диабет, хора с ниско кръвно налягане и хронични стомашно-чревни болести.

Надяваме се, че идната порция чеснови люспи няма да отиде в боклука, а ще се настани на рафт в кухненския ви долап! Такъв великодушен подарък на природата не би трябвало да остане необработен.

Вижте още: Понижаване на налягането бързо и без медикаменти

Не забравяйте да споделите тази информация с вашите близки.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР