Червенокосата 26-годишна Никол Левакова е назначена за старши експерт в

...
Червенокосата 26-годишна Никол Левакова е назначена за старши експерт в
Коментари Харесай

Червенокоса фурия, която влиза заедно с Терзиев в тоалетна, е назначена в Общината

Червенокосата 26-годишна Никол Левакова е назначена за старши специалист в Община Варна. Момичето без съвсем никакъв трудов стаж и житейски опит бе известна само с това, че се „ влачи “ дружно с Кирил Петков и Асен Василев по обществени събития. За премия тя бе удостоена със званието секретарка на „ Продължаваме промяната “ в Народното събрание през предишното Народно заседание, а в този момент към този момент е най-силната дама в екипа на Васил Терзиев.

„ За първи път срещнах Кирил Петков и Асен Василев през 2020 година на по този начин наречените Харвардски курсове по стопанска система. Бях координатор към щаба на 25 МИР на изборите през ноември 2021 година. През януари станах помощник към депутат “, написа актуалният старши специалист към Столична община Никол Левакова в Linkedin, когато афишира, че е претендент за депутат от Политическа партия. Вероятно става въпрос за същите „ Харвардски курсове “, на които е участвала и кандидат-депутатката от „ Продължавме смяната “ Габриела Славова-Пеева, която преди дни умъртви и възпламени брачна половинка си.

Напористата Никол Левакова, назначена от Васил Терзиев за старши специалист, постоянно показва близостта си с Лена Бориславова, която в обществените мрежи назовава собствен кумир. Младата йога инструктурка не се свени да качва фотоси с кмета на София Васил Терзиев в дребна черна рокля и чаша вино. Според осведомени „ дребната Лена “ съвсем като Бориславова е уредила и приятеля си на работа в Столичната община. Двете имат общи фотоси с Кирил Петков и Ицо Хазарта. „ Role model and I ” Изборът е явен – по този начин е кръстила общ кадър с Лена Бориславова младата Никол.



Според очевидци към този момент трети месец Левакова не излиза от кабинета на Васил Терзиев, като макар неналичието на уместно обучение и опит се прави и на негов персонален пиар. „ По време на скандалното разискване на бюджета на София в Аулата на Софийския университет Никол влезе с кмета и въоръжената му защита даже в мъжката тоалетна “, споделят възмутени жители. По думите им момичето седяло на първия ред пред защитата на Терзиев и не допускала никой, който не е от ПП-ДБ-СС да сяда на предните редове.

Още през 2022 година девойка Левакова става известна в обществените мрежи, откакто афишира, че „ Продължаваме промяната “ набират студенти от Американския лицей в София за непринуден труд в границите на предизборната им акция преди парламентарния избор на 2 октомври. Горещата оферта е била годна единствено за членовете на Фейсбук-страницата на възпитаниците на колежа. Това разкри юристът Даниел Божилов.



„ Страхотната опция “ включва отговорности – пътешестване с рейса на смяната с Асен и Кирил, циркулиране на страната, срещи с жители и разпределяне на рекламни материали. Младите и въодушевени претенденти “ ще получат в подмяна покриване на превоз, храна и нощувки, както и скъпи контакти в ядрото на Продължаваме промяната, написа в публикация Никол Левакова.

„ Само да отбележа – оферта непринуден и безвъзмезден труд против скъпи контакти във всяка естествена страна се назовава корупция и търговия с въздействие “, отбелязва през 2022 година Божилов.

В обществените мрежи младата вяра на „ Промяната “ не се свени да се демонстрира по бански, в йога пози с краката нагоре и да разказва пристрастеността си към алкохола.

„ Бъди постоянно пийнал – това е истината… “, написа върху профилна фотография на малолетната Никол през 2015 година.

„ Десетина милиона евро биха ми пристигнали добре “, споделя актуалният старши специалист на фона на видео, в което се върти в кръг.



Никол Левакова е описала и страстта от включването си в София прайд през 2017 година, дружно със своята половинка. По това време е отбелязала и стаж в Президентството в мандата на Румен Радев. Преди да стане старши специалист в Столична община и претендент за народен представител от „ Продължаваме промяната “, младото момиче има стажове и в Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, което бе ръководено от Лиляна Павлова от ГЕРБ. Тогава е била едвам на 19.

„ Узото се лее и всичко си идва на мястото “ – написа родената през 1997 година Никол Левакова под своя фотография по бански.

Източник: crimesbg.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР