Червен електрически Enyaq ще съпровожда велосипедистите през предизвикателствата на 102-километров

...
Червен електрически Enyaq ще съпровожда велосипедистите през предизвикателствата на 102-километров
Коментари Харесай

Skoda България е официален мобилен партньор на L`Etape Bulgaria by Tour de France

Червен електрически Enyaq ще съпровожда велосипедистите през провокациите на 102-километров планински маршрут

Škoda България е формален мобилен сътрудник на първото издание на L`Etape Bulgaria – колоездачна обиколка, част от именитата Tour de France. Събитието ще се организира на 30 юли 2023 година, неделя, по маршрут в полите на красивите Родопи, в региона на Велинград. Участниците ще преминат трасета с друга натовареност и компликация, като най-дългото ще доближи 102 км. Колоната ще бъде предвождана от напълно електрическия Škoda Enyaq, от който ще се следи за сигурността и сигурността на велосипедистите, дружно с още два SUV представителя на Škoda.

Българският вносител на чешките коли - Еуратек ООД ще даде пилотните коли за първото L`Etape by Tour de France съревнование у нас. Вече близо 20 години, от 2004 година до през днешния ден, Škoda е обичаен сътрудник на Tour de France. Добрата симбиоза сред автомобилния бранд, който стартира историята си от производството на велосипед през далечната 1895 година и известното годишно съревнование от 1903 година насам, се крепи от любовта към колоездачния спорт. И освен – в допълнение са и общите полезности, които изповядват – да провокират своите фенове да се впускат в нови провокации, преодолявайки личните си граници и благоприятни условия.

Предизвикателство е и прекосяването от коли с стандартни бензинови и дизелови мотори към напълно електрически такива. Но все по-достъпно и реализуемо в България. Гамата Enyaq има по едно и също време върхова успеваемост и отлични екологични индикатори, с помощта на нулевите си местни излъчвания. Моделите развиват мощ до 300 к.с. и имат разновидности със задвижване 4х4. В взаимозависимост от стила на шофиране Enyaq може да измине до 544 км с едно зареждане. Внушителната му осанка и ускоряване от 100 км. за 6,4 сек. вършат шофирането му цялостно с адреналин.

Тези, които имат предпочитание да видят онлайн от вътрешната страна и извън първия пилотен автомобил на L`Etape Bulgaria by Tour de France, както и да го тестват, могат да се запишат за test drive в шоурумите на Škoda и Еуратек в София и в страната. Графикът за наличността му в другите обекти ще бъде разгласен след колоездачното събитие.

*Източник: www.skoda-auto.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР