Черно море завърши 2:2 с втородивизионния Добруджа в контролна среща,

...
Черно море завърши 2:2 с втородивизионния Добруджа в контролна среща,
Коментари Харесай

Черно море и Добруджа не се победиха в контролна среща

Черно море приключи 2:2 с втородивизионния Добруджа в контролна среща, играна на стадион " Тича " във Варна. В спаринга Илиан Илиев употребява много юноши от школата на клуба. В инспекцията не взеха присъединяване националите Георги Георгиев, Исмаил Иса, Иван Дюлгеров, Илиан Илиев, Виктор Попов, Иван Дичевски, Денислав Ангелов и Павел Георгиев, а на футболистите с болежки, бе дадена отмора.

Гостите от Добрич поведоха в резултата в 5-ата минута. Ерик Почански се възползва от неточност на вратаря Галин Григоров, който не съумя да почисти добре топката пред наказателното поле и играчът на отбора от Добрич го трансферира за 1:0. В 16-ата след многоходова композиция почнала от Велислав Василев, който откри Стефан Велев пред дъгата на наказателното поле, а той с пета му я върна.

Младият гений на варненци продължи вляво към Леандро, който с удар по диагонала вкара за 1:1. Малко сед това гостите можеха да вкарат втори гол, само че стражът Галин Григоров съумя да избави удар на Християн Казаков, който бе останал самичък против вратаря на " моряците ".

В 25-ата минута Велислав Василев върна топката към Васил Панайотов, който от към 20-ина метра я насочи в далечния ъгъл на вратата, само че тя срещна страничната греда. В 28-ата минута Мехди Букаси насочи мощен удар от границата на пенаута, само че след рикушет топката излезе в корнер. След осъществяването на ъгловия Даниел Димов с ефектна задна ножица стреля, само че над вратата. Две минути по-късно още веднъж Даниел Димов засече с глава центриране от корнер, само че кълбото мина на сантиметри от страничната греда.

До края на първата част варненци можеха да стигнат до цялостен поврат, само че не съумяха да си завършат обстановките по най-хубавия метод. Най-чистото състояние бе пред Родриго де Са Валела, който засече с шпагат центриране на Велислав Василев отдясно, само че стреля около вратата.

В 46-ата минута след неточност в защитата на Черно море, Ерай Карадайъ открадна топката и излезе самичък против вратаря.

Нападателят на Добруджа осъществя за 2:1, като преди да влезе в мрежата, топката срещна страничната греда. Малко по-късно Васил Панайотов стреля рисково след късо осъществяване на свободен удар, само че вратарят съумя да улови. В 80-ата минута Валела остана на добра позиция против вратаря и стреля леко под ъгъл, само че Димитър Илиев съумя да парира.

В 89-ата минута след изстрел на Емил Янчев топката срещна ръката на футболист на гостите в наказателното поле и основният рефер Калоян Цветков отсъди дузпа. Емил Янчев я трансформира в гол.

Снимка: chernomorepfc.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР