Черно море загуби от ЦСКА-София като гост в стартовия плейофен

...
Черно море загуби от ЦСКА-София като гост в стартовия плейофен
Коментари Харесай

Черно море отстъпи на ЦСКА - София

Черно море загуби от ЦСКА-София като посетител в стартовия плейофен кръг на Първа професионална лига. Варненци отстъпиха минимално с 0:1 след гол на Али Соу от дузпа в 82-ата минута.

Домакините започнаха по-уверено дуела на стадион Българска войска, само че отбраната на моряците действаше съсредоточено. С няколко положителни намеси се отличи и вратарят на Черно море Иван Дюлгеров. В средата на първото полувреме обаче гостите изравниха силите на терена.

В 19-ата минута пристигна и най-интересната офанзива за варненци. Мартин Минчев навлезе добре в наказателното поле на ЦСКА-София отдясно и откри нахлуващия на другия фланг Фенуш, само че ударът му беше избавен от вратаря на „ алените “ Черниаускас.

В 38-ата минута Родриго бе изведен на добра позиция на границата на пеналта, само че Нуно Томаш съумя да предотврати заплахата. До края на полувремето играчи на ЦСКА-София пробваха шанса си от поредност статични положения, само че не съумяха да застрашат съществено вратата, защитавана от Иван Дюлгеров.

През вторите 45 минути алените подвигнаха оборотите и постановиха игрово предимство.

В 54-ата минута един от най-активните в състава на ЦСКА-София Рафаел Енрике краткотрайно загуби схващане, откакто се блъсна в коляното на Пламен Димов, само че след интервенция и на двата лекарски щаба продължи игра. В 69-ата минута след негов изстрел топката се отби от гредата и не влезе във вратата на Иван Дюлгеров.

В 82-ата минута домакините стигнаха до успеха след гол на Али Соул от дузпа, отсъдена за нарушаване на Пламен Димов против Рафаел Енрике.

Двубоят ще се запомни и с множеството жълти картони, които основният съдия Стефан Апостолов подвигна на играчи от двата тима. Официални предизвестия получиха Пламен Димов, Виктор Генев, Стефан Станчев, Мехди Фенуш, Родриго и Радослав Василев от Черно море и Стойчо Атанасов и Бикел от ЦСКА – София.

Спорните отсъждания на реферите в интерес на ЦСКА също изобилстваха, като на няколко пъти спираха офанзиви на “моряците ”

След триумфа армейците понижиха задатъка на Лудогорец на върха на три точки. Черно море отстъпи петата си позиция и към този момент е шести с точка по-малко от Берое в актива си. /ПФК Черно море
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР