Черно море ще подкрепи Национален детски диабетен лагер “Докосни дъгата”.

...
Черно море ще подкрепи Национален детски диабетен лагер “Докосни дъгата”.
Коментари Харесай

Черно море и други водещи футболни клубове се обединяват срещу агресията сред младите хора

Черно море ще поддържа Национален детски диабетен лагер “Докосни дъгата”. Събитието ще бъде публично намерено на 21 август от 13 ч. в СОК Камчия в УВЦ “Юрий Гагарин”, като акцент в нея ще бъде невижданото обединяване на водещите футболни клубове в страната. Освен на “моряците” асоциация „ Докосни дъгата “ получи поддръжката на Левски, ЦСКА-София, Лудогорец, Славия, Ботев и Дунав, като всички те ще застанат един до друг, с цел да насочат общо обръщение към младежите за приемливост, както и апел за общи дейности против експанзията на улицата, в учебно заведение и по стадионите.

Събитието ще уважат треньорът на представителния отбор на Черно море Илиан Илиев, както и капитанът на “моряците” Георги Илиев и халфът Васил Панайотов. Всеки един представител на клубовете ще насочи привет към момчетата и девойките на лагера, ще организира подготовка с тях и ще ги зарадва с фланелки и шалчета на своя тим.

Лагерът е за към 70 деца и младежи със захарен диабет, за които ще се грижи екип от лекари, психолози, педагози и родители.

Тази година той е част от дейностите по плана на асоциация “Докосни дъгата” и Министерство на младежта и спорта “Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние” по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2018 година

Сред главните му акценти са здравословния метод на живот, предварителна защита на другите форми на зависимости и битката против експанзията. Част от плана е и добилият известност през това лято конкурс „ Спортувай с обръщение “, в който вземат участие младежи на възраст от 15 до 19 години от цялата страна.

Лагерът ще продължи до 26 август, като през това време младежите ще се забавляват с доста игри и забавни креативен занимания, които имат за цел да им донесат позитивни страсти и незабравими летни мемоари.
Първа лига 5 кръг, петък 17 август  Черно море 0:0краен резулат  Берое

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР