Черно море подписа договор до края на годината с нападателя

...
Черно море подписа договор до края на годината с нападателя
Коментари Харесай

Черно море си върна Георги Божилов

Черно море подписа контракт до края на годината с нападателя Георги Божилов, който към този момент близо две години е отвън терените поради травма и интервенция на ахилеса. Стигналият и до националния тим столичанин тренираше дружно с отбора в последните месеци, само че контрактът му беше изминал и от клуба имаха сделка с него да го възобновят, откакто се възвърне.

Сега Божилов още веднъж е картотекиран в БФС и скоро ще може да се върне в игра. Надеждата на треньора Илиан Илиев е футболистът да е преодолял сериозната контузия и да може да помогне, засилвайки конкуренцията в офанзива.

“Моряците” се нуждаят от още мощност в предни позиции, изключително поради спада във формата на Исмаил Иса от началото на новото състезание. Националът обаче ще продължи да е първи избор и ще води нападението на Черно море и в днешния дуел с Монтана.

33-годишният Божилов игра за последно в родния хайлайф на 15 декември 2018 година, когато влезе като запаса 13 минути преди края при равенството 1:1 с Витоша (Бистрица).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР