Черно море и Локомотив (Пловдив) изиграха мач наистина като за

...
Черно море и Локомотив (Пловдив) изиграха мач наистина като за
Коментари Харесай

Четири гола, обрати и двама изгонени на Черно море - Локо

" Черно море " и " Локомотив " (Пловдив) изиграха мач в действителност като за първия против втория във футболния ни хайлайф, приключил 2:2 във Варна в 13-ия кръг.

Това бе може би най-качественият и забавен, пък и трагичен дуел този сезон. Освен четирите гола той предложи поврат, а можеше да се стигне и до втори - гол на " моряците " в 11-ата минута (!) на добавеното време бе анулиран поради засада.

Гостите приключиха с 9 души поради два червени картона и е малко знамение, че опазиха най-малко точка, откакто в предходния кръг изгубиха от ЦСКА-София. Срещата продължи 105 минути, само че на някои евентуално не се изкаше да свършва.

Домакините откриха резултата в 39-ата минута посредством Даниел Димов, само че с два гола в добавеното време на първото полувреме " Локомотив " обърна резултата. Реализира ги Евандро.

" Смърфовете " играха доста мощно след почивката и виждаха по какъв начин си потеглят с цялостен актив от един от най-негостоприемните игрища в България. В 75-ата обаче останаха с човек по-малко поради две предизвестия на Хорхе Сегура. В 81-ата го последва голмайсторът Евандро, може да се каже леко пресилено - най-малко за един от двата му жълти картона.

Тогава " Черно море " натисна осезаемо, направи пропуски, удари и греда. Доста голови обстановки и пред двете порти имаше и преди този момент. Факт е, че Локо пропусна да си направи дуела доста по-лек с трето попадение малко след почивката.

След това настъпи драмата.

В 11-ата минута на добавеното време (10 мин.) Алекс Фернандес хвърли в дива наслада домакинската аудитория с удар и помощ от рикошет. Съдията Георги Давидов обаче бе привикан от ВАР и даде засада, защото съотборник на Фернандес от пасивна се оказа в дейна позиция, бъдейки в началото при центрирането зад отбраната на домакините. Явно бе преценено, че е повлиял поради прикосновение със бранител на " черно-белите ". Дискусионна обстановка.

Така " Локомотив " резервира първото място с 30 точки, следван от " Черно море " с 29, ЦСКА-София - 25 (мач по-малко), " Левски " - 23 (мач по-малко), " Арда " - 22 (две срещи по-малко), " Лудогорец " - 20 (три по-малко) и така нататък В неделя " орлите " одобряват " Пирин ".

Следва пауза поради националните тимове. В 14-ия кръг " Левски " приема " Черно море ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР