Черният петък е дългоочакваният период от годината, в който си ...

Черният петък е дългоочакваният период от годината, в който си

​Решение, с което пазаруването на черен петък ти носи още по-голямо удоволствие

Черният петък е дълго чаканият срок от годината, в който си заслужава да реализираш всички тези авансово планувани стремежи, да зарадваш близки и другари или да направиш подарък за себе си. Все отново уютните фамилни празници предстоят, а подаръците носят още повече мотиви за усмивки. В този срок има доста търговски предложения, на които рядко би могъл да устоиш, поради страхотните понижения. Много постоянно всяко предложение си заслужава, а в случай че разполагаш с закрепен бюджет би било малко мъчно да избереш най-важните сега. Пощенска банка ти дава финансово решение с извънредни условия, с което можеш да осъществиш всичките си планове, било то и спонтанни. Още нещо, Черният петък е късмет да си квалифициран за Коледа още през ноември.

ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТАНИТЕ СИ ПОКУПКИ С ЛЕКОТА

Онлайн извършването на покупки от ден на ден се харесва на българите, а в изискванията на актуалната обстановка е и от нужда. Почти всеки към този момент разполага с компютър и смарт телефон, а това го прави още по-лесно и комфортно. И с цел да не се постанова да се колебаеш в избора си на предложения, ти дава независимост да пазаруваш с още по-голямо наслаждение. Той ти предлага бърз отговор до 2 часа , според условията на банката, за суми от 15 000 до 70 000 лв. . Вероятно в листата ти с стремежи участват редица артикули, с които би желал да подобриш всекидневието си, да зарадваш фамилията ти и да се отблагодариш на приятелите си. Невероятни отстъпки те заобикалят отвред из пространството, еуфорията се усеща отдалеко, а ти се чудиш – ново обзавеждане за дома, смарт тв приемник за кино вечер със фамилията, уреди за градината или покупка на автомобил от обичаната ти марка. Не му мисли, тъй като в този момент всичко вкупом е допустимо с едно решение.

АТРАКТИВНИ УСЛОВИЯ, КОИТО ТИ НОСЯТ СВОБОДА ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО

Предложението е годно при кандидатстване за нов потребителски кредит в лв. в срока от 19.11.2021 година до 05.12.2021 г ., при превод на работна заплата по разплащателна сметка, открита в банката по пакетна стратегия за сложно банково обслужване и подписана застраховка по стратегия „ Защита на заплащанията “. Срокът на погашение е до 60 месеца , а за по-голяма сигурност, фиксираме лихвата за първите 12 месеца от периода на кредита.

ЗАЯВИ СЕГА!

Черният петък е към този момент обичайно събитие и в България. За да се възползваш оптимално от него и с цел да получиш своята самостоятелна оферта, можеш да посетиш най-близкия и комфортен за теб офис от необятната клонова мрежа на Пощенска банка в страната или да заявиш напълно онлайн на уеб страницата ѝ. Побързай в този момент, с цел да сбъдваш стремежи незабавно.

Цялата информация ще откриеш тук:

Източник: banker.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg