Черни облаци са надвиснали над певицата Алисия, която отново остана

...
Черни облаци са надвиснали над певицата Алисия, която отново остана
Коментари Харесай

Прокоба ли тегне над Алисия? Пак остана без мъж!

Черни облаци са надвиснали над певицата Алисия , която още веднъж остана без мъж, съскат нейни колежки. Богатото гадже, което я устояваше повече от две години, към този момент не е на хоризонта. 

Богатият и мечтан ерген Симеон Филипов е зарязал по.възрастната от него Алисия. Двамата са изживели несравним романс, само че в последна сметка  решил да не не престават като семейство. 

Това изяснява изненадващото решение на певицата от Вакарел да хукне още веднъж по участия и да запълни графика си до краен лимит. Докато беше гадже с Филипов, тя ходеше на подбрани клубни изяви за имидж, само че в този момент го е закъсала за пари. 

Именно по тази причина се е навила да взе участие и в " Като две капки вода ", защото й предложили стабилен хонорар, а в същото време ще поддържа имиджа си на звезда. Друг е въпросът, че от всички оповестени участници експерти залагат минимум на нея. Според тях, Алисия ще бъде излагацията на сезона и като нищо да съсипе имиджа, който е градила до момента.

30-годишният предприемач Симеон беше омаян от обич по Ася, както е същинското име на певицата. Преди година й подари доста безценен автомобил, само че не излиза наяве дали си го е прибрал след края на връзките им, написа show.blitz.bg.

 Гръм и гръмотевица в парадайса: Богаташ заряза <b> Алисия </b> след див романсНовиниИнформация

 

 

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР