Черната Златка замяза на бургаска батка! От сексапила на плеймейтката

...
Черната Златка замяза на бургаска батка! От сексапила на плеймейтката
Коментари Харесай

Какво се случва с Черната Златка? Плеймейтката се натъпка със стероиди и заприлича на мъж…

Черната Златка замяза на бургаска батка! От сексапила на плеймейтката Златка Димитрова няма и помен, откакто тя смени изкусителните формите с груби мускули и от ден на ден наподобява на Рамбо.

Сега не вардя режими. Хапвам всичко без пържено, мазно, тестено ”, твърди Златка за формата си, само че инспекцията ни сподели, че в действителност много послъгва. Вестникът ни се допита до опитни фитнес инструктори, които ни увериха, че  плеймейката взима стероиди, с цел да поддържа визията на спортист .

Златка се тъпче с протеин аминокиселини, L-карнитин и станозолол, който е най-лекият тип стероид. Един цикъл коства към 150 лв., а резултатът е жесток и много дълготраен. Няма никакви странични резултати, тъй като другите стероиди окосмява, а този е безопасен и може да се пие умерено, даже и от неотдавна родили ”, разяснява пред „ Таблоид ” фитнес гуро.

Златка стана майка на сина си Миро през октомври 2016. Още след раждането обаче палавницата се зае да смъкна насъбраните около бременността килограми. Златка даже не пожела да кърми бебока единствено и единствено да смъкна заветните 20 кила, които качи за деветте месеца изхабяване на плода. Така единствено за 60 дни тя смъкна непотребното, лепнато около бременността, като наблягаше на кардио тренировки от най-малко час дневно.

С химията, която взема, Златка в действителност е замязяла на батка, а и маниерите й към този момент копират дебеловратите момчета от Бургас. Приятелите й почнали съществено да се тормозят, тъй като пред очите им секси мацката се превръщала в назобен гавазин. „ По мое мнение Златка незабавно би трябвало да спре с тези неща, тъй като към този момент е станала груба и неузнаваема ”, написа във фейсбук неин обожател. Златка обаче побърза да блокира своя обожател, явно с цел да не плъзне мълвата за нейната пристрастеност по стероидитe.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР