Черна прокоба тегне върху сръбските звезди. Припомняме, че по-рано днес легендарният

...
Черна прокоба тегне върху сръбските звезди. Припомняме, че по-рано днес легендарният
Коментари Харесай

Черна прокоба тегне над сръбските звезди! За 9 месеца две легенди си отидоха от този свят!

Черна поличба тегне върху сръбските звезди. Припомняме, че по-рано днес легендарният Шабан Шаулич загуби живота си откакто получи инфаркт, в резултат на извънредно тежка злополука в Германия, напомня Блиц.

``
реклама



Лепа Брена бе измежду първите, които разгласиха изказване във връзка трагичната гибел на сръбския реализатор.

„ Напуснаха ни най-хубавите. Сред тях, Шабан. Учих се от него, бяхме с него, сътрудничихме му, пеехме и скърбяхме с него, обичахме го и го уважавахме, научихме от него доста за живота... Вечна популярност скъпи приятелю “, написа тя в профила си във Facebook и показа тяхна неповторима фотография.

На 1-ви юни 2018 година, умря и различен именит сръбски реализатор и то не какъв да е, а един от най-близките другари на Шабан Шаулич - Синан Сакич. Двамата даже са готвели дуетна ария, само че проектите им не са се осъществили. 



„ Беше ми извънредно безценен, ние даже сме родственици. Много се спогаждахме… Изключителен създател, извънреден артист, който хората обичаха, сътрудниците обичаха… Не познавам някого, който да не го обича! Изключително приветлив в диалозите си с сътрудниците, с приятелите… С него постоянно беше занимателно. Винаги имаше да каже нещо хубаво, забавно, на което всички се смеехме. Да не ви описвам за вечерите, тези нашите, които завършваха в ранни зори. Разговаряхме за всички и всичко, за музиката, можехме да запеем и на масата ”, спомняше си с тъга Шабан.

Синан Сакич загуби борба със съществено заболяване на черния дроб и то едвам няколко дни преди да замине за Падуа и да бъде опериран. Сакич е бил предизвестен от лекарите, че в случай че желае да живее би трябвало незабавно да му бъде направена трансплантация на черния дроб.

За страдание изпълнителят не съумя да се избави в точния момент от подлата болест. 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР