Ченгета спипали пияни шофьори зад волана в Монтанско, съобщиха от

...
Ченгета спипали пияни шофьори зад волана в Монтанско, съобщиха от
Коментари Харесай

Сгащиха наквасени шофьори зад волана в Монтанско

Ченгета спипали пияни водачи зад кормилото в Монтанско, оповестиха от полицията в града.
В сряда към 18.20 часа чиновниците на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Опел Астра “ с монтанска регистрация. Почерпен 36-годишен водач се развозвал по улица „ Ботуня “, когато бил неприятно сюрпризиран от ченгетата. Наквасеният лидер е гражданин на Вършец.
Служителите на реда са създали проба с дрегер на водача. Уредът е отчел централизация на алкохол от 1.05 промила в издишания от него въздух. Издали му ваучър за здравно проучване. Нарушителят се съгласил е съгласил с показанията на техническото средство и не е дал кръвна проба.
Бил му е формиран акт.
Същата орис последвала и 55-годишен гражданин на село Доктор Йосифово. Вчера към 7.25 часа служители на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Опел Астра “, който се движел по бул. „ Трети март “ в Монтана. При осъществената инспекция с дрегер е открито, че водачът е съществено почерпен. Уредът е отчел централизация на алкохол от 1.27 промила в издишания от него въздух. Водачът е направил и кръвна проба, откакто му бил публикуван ваучър за здравно проучване.
Съставен му е бил акт. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР