Челси представи днес новия си мениджър Томас Тухел. Германецът вече

...
Челси представи днес новия си мениджър Томас Тухел. Германецът вече
Коментари Харесай

Томас Тухел: Не ме плаши да бъда уволнен от Челси

Челси показа през днешния ден новия си управител Томас Тухел. Германецът към този момент дебютира отпред на " сините " при нулевото тъждество с Уулвс късно нощес.

" Благодарен съм, че мога да работя на това равнище. Ако подпишеш с Челси, подписваш с отбор, който е гладен за титли, с тим, който желае да се бори във всяко съревнование, в което взе участие. Това ми е ясно. Не, не ме плаши (да бъде уволнен). Имаме огромна упоритост, аз самият съм ужасно упорит. Възхитен съм от структурата на клуба и съм наясно, че всеки чака резултати, аз също го чакам от себе си. Това е опция в един от най-големите клубове в света в най-силната лига в света. Беше елементарен избор, тъй като такива благоприятни условия не може да се пропущат, " разяснява назначението си Тухел.

" Феновете са доста покрай тима и вършат огромна разлика. Дано да остане по този начин и отсега нататък. Знам, че уволнението на Франк бе огромно отчаяние за тях. Аз също съм му огромен почитател и доста го почитам, както и наследството му тук. То нарастна още повече, когато получих персонално известие от него, с цел да ми пожелае всичко най-хубаво и може би ще се забележим в най-скоро време, когато е допустимо. Клубът към този момент обясни, че виновността не е моя и нищо не можеше да се направи в обстановката. Решението бе взето и на мен ми се даде тази опция, " съобщи Тухел.
 Челси и Уулвърхямптън приключиха 0:0 във Висшата лига
Томас Тухел дебютира с нулево реми отпред на Челси

" Сините " не съумяха да вземат семейството си на Уулвърхямптън
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР