Челси осъди остро поведението на част от привържениците си по

...
Челси осъди остро поведението на част от привържениците си по
Коментари Харесай

Антисемитски скандирания ядосаха "Челси"

" Челси " осъди остро държанието на част от последователите си по време на гостуването на " Види " (2:2) в последния мач от груповата фаза на Лига Европа. По трибуните на " Групама сцена " в Будапеща имаше почитатели, които скандираха антисемитски апели.
Силен Миланов донесе влиятелна точка на " Види " против " Челси " "Гардиън " дефинира българина за най-хубавия състезател на унгарците в мача
Това по никакъв начин не се хареса на лондонския отбор, който преди няколко дни трябваше да се оправя с различен проблем - четирима негови последователи обиждаха на расистка основа британския национал Рахим Стърлинг в дербито против " Манчестър Сити ".
" Челси " забрани на почитатели да посещават мачове поради расизъм Четиримата последователи, които обиждали Рахим Стърлинг, са разпознати
Затова от клуба излязоха със известие, в което се споделя, че ще бъдат взети най-строги ограничения против провинилите се почитатели.

" Антисемитизмът, както и други форми на расова, етническа или каквато и да е била друга дискриминация са нещо изцяло недопустимо. Всичко това няма място в фамилията на " Челси ". Всеки ще понесе своята самостоятелна отговорност по допустимо най-строгия метод ", написаха от тима.

УЕФА ще изчака съдийския отчет преди да реши дали да стартира следствие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР