Челен сблъсък имах с тази гадна болест коронавирус! За 24

...
Челен сблъсък имах с тази гадна болест коронавирус! За 24
Коментари Харесай

Стефан Диомов: За 24 часа се влоших, дори не знаех кой ден сме

 " Челен конфликт имах с тази гадна болест ковид! За 24 часа се утежних, да ви кажа - сякаш нищо и никакъв гърлобол и какво стана? Едва ставах от леглото, а почнах и мъчно да вдишвам. Искам да кажа на всички другари да внимават, че е доста ужасно. Не е за подценяване. "

Това показа пред " " именитият композитор Стефан Диомов, който от два дни е на легло в болничното заведение в Бургас. " Така както се обрисува, и в идващите две седмици ще остана тук под наблюдаване. И в този момент, като приказвам с вас, се запъхтявам, само че беше по-тежко. Дори не знаех кой ден сме. Слава на Бога, че доста бързо взех ограничения и щом видях, че нещо ми е зле, незабавно пристигнах да се прегледам. Благодаря на докторите, които доста бързо реагираха - незабавно тест, кръвни проучвания ми направиха и те демонстрираха, че имам висок % О2, което в моя случай е добре, тъй като имам и други съпътстващи болести ", показа още Диомов.

Съвсем първоначално той получил стомашна рецесия, усетил и болки в бъбреците и като за похлупак почнала и температурата.

" Нямах доста висока, само че взех решение, че е добре бързо да работя. Оказа се, че вместимостта ми на О2 в белия дроб е добра, тъй че това ме избави. Иначе не знам какво щеше да се случи ", изясни още композиторът.

През март предходната година бащата на " Тоника " едвам оцеля след тежка интервенция от дискова херния. " Спаси ме това, че незабавно трансформирах режима на хранене, почнах да карам колело непрекъснато, движа се, тъй като сърцето ми непрестанно излизаше от темп, а пулсът - извънредно невисок. Бях във ВМА, лекарите ми помогнаха, само че почтено казано, най-вече ми оказа помощ диетата, която взех решение да съблюдавам. Отслабнах с 10 кг от януари до в този момент и желая още да смъква. И в този момент се надявам, че този вирус ще го преодолея най-много с добра диета, ето и с приятелите - доста ми се обаждаха тия дни. Моля се единствено по-бързо да ми се върнат силите, желанието за живот, да пиша песни, да съм в обществения живот ", изясни още Стефан Диомов.

Желаем на него и всички заболели бързо да се оправят!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР