Чеченският министър по въпросите на националностите, външните връзки, печата и

...
Чеченският министър по въпросите на националностите, външните връзки, печата и
Коментари Харесай

Чечня: Кадиров е готов да залови и накаже жестоко украинеца, подиграл се с трагедията в Кемерово

Чеченският министър по въпросите на националностите, външните връзки, печата и информацията Джамбулат Умаров съобщи в ефира на радио „ Говори Москва “, че главата на републиката Рамзан Кадиров може да откри украинския шегобиец Евгений Волнов (с същинско име Никита Кувиков).

„ Ние с вас не сме каубои, с цел да разгласяваме премия за главата на някой. Всичко ще е в границите на закона. Защо Рамзан Кадиров да възнамерява нещо, когато в Русия има голям брой съответни способени органи, които са длъжни да се занимават с подвеждането под отговорност, залавянето и по този начин нататък. Ако има такава държавна задача, сложена в съответните пълномощия, то, повярвайте ми, Рамзан Ахматович ще я извърши доста внимателно и враговете на Русия ще бъдат осъдени “, съобщи Умаров.

Четете още: Украински блогър си направи жестока смешка и пусна слух, че починалите в Кемерово са 300

При това той се съгласи, че ограниченията във връзка с Волнов би трябвало да бъдат оптимално строги.

„ Този човек не зачита нищо свято. Цялото наше законодателство би трябвало съответно да обърне внимание на шегаджиите, които вършат тези нелепости. Защото следствията са извънредно плачевни. На такива хора би трябвало да се обръща особено внимание. И от законодателна позиция, и от други гледни точки. За да не може никой безнаказано да разиграва хората, когато става дума за покруса, когато става дума за опцията за обществен гърмеж. Това е антидържавна активност, а не някаква си занимателна шегичка “, означи чиновникът.

Четете още: Това е героят от Кемерово, видял подпалвача и избавил 30 деца, историята на подвига му се препредава от човек на човек

По-рано Следственият комитет на Русия заяви, че Кувиков е разгласен за интернационално търсене. Също против него е заведено дело. По данни на следствието, шегаджията „ обществено е разпространявал недостоверни данни за броя на жертвите на пожара в Кемерово, въвеждайки в подвеждане роднините на починалите и потърпевшите, пробвайки се по този метод да дестабилизира ситуацията “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР