Чеченският министър на националната политика, външните отношения, печата и информацията

...
Чеченският министър на националната политика, външните отношения, печата и информацията
Коментари Харесай

15-годишният син на Разман Кадиров зае важна длъжност в Чечня

Чеченският министър на националната политика, външните връзки, печата и информацията Ахмед Дудаев поздрави петнадесетгодишния Адам Кадиров, наследник на ръководителя на района Рамзан Кадиров, за назначението му на „ значима позиция “ в службата за сигурност на главата на Чечня, съобщи РИА Новости.

„ Искрено приветствам Адам Кадиров с назначението му на значима служба в службата за сигурност на ръководителя на Чеченската република “, написа Дудаев в канала Telegram.

Министърът означи, че Адам Кадиров се е потвърдил като самоуверен родолюбец и човек, който е подготвен да „ отстоява религията “. " На младини той няколко пъти посещава зоната на военната интервенция! Всички знаят за смелия му манталитет и мощния му темперамент ", добави той.

Редица чеченски публични лица също поздравиха Адам Кадиров за назначението му, само че никой от тях не уточни за каква съответна служба става дума.

През октомври Адам Кадиров беше почетен със званието Герой на Чечня. На 25 октомври той беше награден с медал „ Дуслик “, втора по значителност премия в Татарстан. В края на септември Рамзан Кадиров разгласява видео по какъв начин синът му бие Никита Журавел, арестуван за изгаряне на Корана във Волгоград. Ръководителят на района призна, че се гордее с постъпката на Адам.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР