Че машините ще изместят хората, се знае отдавна. И тази

...
Че машините ще изместят хората, се знае отдавна. И тази
Коментари Харесай

Изкуствен интелект стана телевизионен водещ

Че машините ще изместят хората, се знае от дълго време. И тази реалност не закъснява толкоз доста. Роботи към този момент са внедрени в редица производства, а изкуственият разсъдък се оказва по-добрата опция в някои връзки и посоки.

Сега прогнозата, че след години точно той ще програмира къси текстове със наличие за онлайн медии, се добавя от едно китайско изобретение - компютърно генериран водещ, който показва вести и е ръководен от изкуствен интелект .

Това е Занг Зао - най-новото попълнение на китайската новинарска организация Xinhua, който към този момент има няколко дни трудов стаж, макар че не съществува физически.

Xinhua's first English #AI anchor makes debut at the World Internet Conference that opens in Wuzhen, China Wednesday pic.twitter.com/HOkWnnfHdW
— China Xinhua News (@XHNews) 7 ноември 2018 година

Но пък има едно главно преимущество пред хората - може да работи 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата и да оповестява новините в действително време през другите канали на организацията. Така реакцията при изключителни обстановки е доста по-бърза, написа CNBC.

От компанията са безапелационни, че Занг Зао по нищо не отстъпва на професионалните представители с дълготраен опит . Освен това е добър отговор на непрестанно повишаващите се условия към медийната среда от позиция на софтуерни нововъведения и конкурентоспособност.

 Balenciaga, една ексцентрична реклама и виртуалните модели на бъдещето
Balenciaga и моделите, които не съществуват

И са бъдещето на промишлеността

Ние пък одобряваме това изобретение с леко смесени усеща. Особено на фона и на моделите, които живеят само в компютъра, основани за да показват нови облекла по новаторски метод. Сякаш скоро ще има потребност единствено от хората, които основават тези поданици на виртуалната действителност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР