Чай от шафран за отлично зрение и памет Очите ни

...
Чай от шафран за отлично зрение и памет Очите ни
Коментари Харесай

Чай от шафран за възстановяване и поддържане на зрението

Чай от шафран за чудесно зрение и памет

Очите ни са един от най-важните органи, тъй като получаваме 90 % от информацията за света към нас с помощта на тях. Но, за жалост, с възрастта постоянно и най-вече страда зрението.

Благодарение на развиването на науката имаме положителни „ помощници “ за нашите очи – очила и контактни лещи. Но не на всеки подхожда това решение на казуса. Не постоянно е комфортно, може да бъде и скъпо и във всеки случай е доста по-добре да се оправим без спомагателни устройства.

Ще ви споделим рецепта, която ще ви помогне да забравите за очилата и неприятното зрение единствено за няколко седмици. Най-хубавото е, че се състои единствено от естествени съставки.

Основната съставна част е шафранът – много постоянно срещано и добре познато растение.

Този артикул е в положение да спре процеса на зрително увреждане и даже да способства за лекуването на казуса. Благодарение на ароматния чай от шафран клетките на зрителната система ще станат по-силни и постоянни за доста малко време.

Това средство се пие под формата на чай.

Съставки:
1 г шафран
1 чаша вода

Приготвяне:
Всичко, което би трябвало да извършите, е да кипнете водата и да добавите към нея шафран. За да извършите напитката по-сладка, прибавете малко мед. Пийте няколко чаши през целия ден.

Вижте още: Мехлем за разширени вени. Стара национална рецепта

Този способ освен усъвършенства зрението, само че и пречиства кръвта, покачва равнището на положителния холестерол, оказва помощ за опазване на паметта, усъвършенства кръвообращението и оказва помощ при лекуването на артрит.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР