Чавдар Бояджиев, който бе арестуван днес за убийствата на 18-годишната

...
Чавдар Бояджиев, който бе арестуван днес за убийствата на 18-годишната
Коментари Харесай

Двойното убийство край София: Чавдар удушил Яна, а Иво застрелял в гръб. Признал и за още едно убийство

Чавдар Бояджиев, който бе задържан през днешния ден за убийствата на 18-годишната Яна и 27-годишният Иво Колев, е направил признания пред служителите на реда. А също така е признал и по какъв начин е умъртвил още едно момиче, заяви " 24 часа ".
Прочетете още
Яна е била удушена от Чавдар, а Иво е бил убит в тил, откакто отказал да му даде пари, с цел да избяга в Русия.

Чавдар познавал Яна отпреди към 2 години, излиза наяве от показанията му пред служителите на реда. Първоначално връзките им били единствено другарски, само че преди два месеца момичето го помолило да му помогне да продава свои голи фотоси в интернет, твърди Чавдар в показанията си. Пред служителите на реда той в детайли споделя, че й е плащал както за фотоси, по този начин и за съвокупление. Последния път, когато трябвало да й даде 1000 лева, й обяснил, че ще заплати вкупом при последваща среща. Пред служителите на реда Чавдар в детайли разказва местата, на които са се срещали и са правили секс, като всички са в ниви към София.

Чавдар и Яна контактували в чатовете на " Инстаграм " и " Телеграм ", твърди той пред служителите на реда. На 3 август той се схванал да я вземе от работа в столичен мол. Дори й купил суши, откакто момичето му споделило, че е гладна. Яна яла чак в полето, към 21 часа, разказва Чавдар. Той я изчакал, след което почнали да вършат секс. Според признанията момичето му поискало да й даде 2000 лева (1000 лева, които й дължал и още 1000 лева за тази среща). Тогава Чавдар я удушил. А по-късно стрелял 2-3 пъти в тялото на Яна.

Пистолетът Чавдар бил взел от бащата на приятелката си Деси, с която живеят дружно. Бащата бил някогашен служител на реда и също живеел в дома на Чавдар, твърди той в показанията си.

След това Чавдар изоставил тялото на Яни и отишъл да купи храна на бащата на приятелката си Деси. Занесъл му я и почнал да обикаля София с колата си - бил в " Младост " и на езерото в Панчарево.

Около 1,30 часа, към този момент на 4 август, Чавдар се обадил по телефона на Иво Колев, на който дължал 10 000 лева Излъгал го, че има поръчка да прекарва опиати и парите ще му бъдат оставени отвън София в полето - да отидат да ги вземат дружно, с цел да му се издължи. За да е по-достоверно, от втори профил в " Инстаграм " Чавдар даже си пратил локация къде са парите. А преди да стигнат на мястото, Иво самичък платил за автомивка на колата на Чавдар.

Около 2,30 часа двамата към този момент били в полето в региона на Нови хан, където сякаш търсели действително несъществуващата доставка. Тогава Чавдар признал пред Иво по какъв начин е умъртвил Яна и му поискал 15 000 лева, с цел да успее да избяга през Турция в Русия.

" Иво ми отхвърли и потегли към колата. Аз го прострелях два пъти в тил ", разказал Чавдар пред служителите на реда. Иво обаче бил още жив и Чавдар му взел телефона и му изискал ключова дума за банковото приложение, с цел да си преведе самичък парите. Иво на няколко пъти отказвал и всякога Чавдар още веднъж го прострелвал. Накрая го прострелял в главата. Изхвърлил тялото в канавката и му взел портфейла с 600 лева вътре.

" Не се старах. Знаех, че всичко е завършило и " пламтя ", обяснил Чавдар за какво не е скрил тялото на убития мъж. В " Дружба " пък изхвърлил от колата телефона и електронната цигара на Иво, завити в суитчъра на Чавдар в зелена кофа за разделно събиране на боклуци. След това Чавдар се прибрал у дома.

Около 8 сутринта бил разсънен от позвъняване на мъж на име Борислав, който питал знае ли нещо за Иво. Отвърнал, че го е оставил на денонощното в " Дружба ". След това Чавдар пил кафе с приятелката си Деси и даже си направил разходка до Копитото на Витоша. Около 15 часа го потърсила майката на Яна да го пита знае ли къде е щерка й. Жената споделила, че ще отиде в полицията.

" Тогава разбрах, че съм приключен и потеглих за морето ", твърди Чавдар в показанията си. Имал авансово непокътната квартира в Слънчев бряг, където щял да върви с две украинки. Като на бензиностанцията напълнил гориво с картата на убития от него Иво.

В показанията си Чавдар признава и за убийството на друго момиче, станало през април 2022 година Според досегашното полицейско досие на Чадра той е умъртвил това момиче по несъобразителност, до момента в който са били в интимни връзки. В новите показания обаче Чавдар признава, че я е удушил с техника от бойните спортове, защото съгласно описа му желала да забременее от него. А по-късно постави на врата й каишка от куче.

След това Чавдар твърди, че е разказал на Яна и Иво по какъв начин е умъртвил момичето и тримата измислили по какъв начин да повика полиция и да се престори на смутен, че я е удушил от разгорещеност, до момента в който вършат секс. Тогава Чавдар е освободен от арбитър единствено с мярка подписка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР