ChatGPT отбеляза повишено ниво на интерес от страна на инвеститори

...
ChatGPT отбеляза повишено ниво на интерес от страна на инвеститори
Коментари Харесай

ChatGPT смята, че Tradecurve, Шиба Ину и Етериум са най-добрите избори за диверсификация

ChatGPT означи нараснало равнище на интерес от страна на вложители и трейдъри, които се пробват да предскажат бъдещето на пазарите.

Въпреки че ChatGPT самичък по себе си не е 100% благонадежден знак за бъдещите придвижвания на цените, инструментът прави прогнози въз основа на доста исторически данни, а това може да помогне на опитните трейдъри да получат задълбочена информация за това по какъв начин са се представяли избрани криптовалути, тъй че да могат да създадат свои лични солидни прогнози въз основа на тези данни.

Днес бе запитан ChatGPT за Tradecurve, Шиба Ину и Етериум, с цел да се разбере до каква степен съгласно него може да се повиши цената на тези водещи криптовалути.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <



Мнение на ChatGPT за Шиба Ину?

ChatGPT може да прегледа данните, с цел да опише съответен резултат на понятен за индивида език, който може да донесе изгода на блокчейн запалянковците и да им даде индикация за това, за какви технологии би трябвало да внимават и кои планове могат да станат водачи.

На въпроса за бъдещето на Шиба Ину, логаритъмът отговори, че общата цена е мощно корелирана с крипто пазара и в случай че пазарът преживее бичи растеж, Шиба Ину евентуално ще го последва.

Инструментът също по този начин твърди, че приемането на Шиба Ину от бизнеса и развиването на неговата екосистема играят значима роля за придвижването на цената му. В резултат на това ChatGPT счита, че Шиба Ину може да доближи $1 през идващите години, само че не уточни съответна дата.

Настоящите плюсове зад Шиба Ину включват нейната ниска цена, огромна общественост и капацитет за напредък.

Към 4 юни 2023 година цената на Shiba Inu е $0.00000847. През последните 30 дни криптовалутата е поевтиняла с 14.3%; през последните 24 часа обаче цената ѝ е останала постоянна.

Със седмично дъно от $0,00000835 и връх от $0.00000889 е ясно, че бъдещето на SHIB може да се развие във всяка посока, а ChatGPT счита, че тази посока е възходяща.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Какво предвижда ChatGPT за Етериум?

На въпроса за Етериум ChatGPT отговори, че той е мащабируем, има висока сигурност и солидна оперативна съгласуемост, което са мощни аспекти на плана, които могат да доведат до повишение на цената му.

Според бота обаче Етериум към момента би трябвало да се усъвършенства посредством понижаване на таксите за газ, въздействието му върху околната среда и удобството за потребителите. Етериум въпреки всичко направи прехода към механизъм за доказване на залог (PoS), като по този метод смекчи един от тези проблеми. Въпреки това ChatGPT не даде дефинитивна ценова точка за бъдещето на монетата.

Към 4 юни 2023 година Етериум се търгува на цена към $1,878. През последната седмици криптовалутата е поскъпнала с 2.9%, а единствено през последните 24 часа с 0.9%. Като се има поради това, Етериум може да премине ценовата преграда от $2,000 до края на годината, въз основа на отговорите на ChatGPT.

> > КУПЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Защо съгласно ChatGPT цената на Tradecurve може да скочи 100 пъти?

Разглеждайки Tradecurve, ChatGPT означи по какъв начин планът се отличава с автоматизираната си търговия и личното си внедряване на изкуствен интелект под формата на търговски ботове, които могат да усъвършенстват портфейла на търговеца и неговата продуктивност, дружно с прибавянето на специфична академия за търговия, която учи новите търговци на основите.

Tradecuve също по този начин ще разполага с висок ливъридж, отбрана от негативен баланс и механизъм за доказателство за запаси (PoR) и има за цел да причисли 100,000 нови консуматори през първите три месеца от активността си.

Потребителите на платформата могат да търгуват със CFD върху американски и европейски акции, форекс, показатели, артикули, криптовалути, варианти, ETF-и и облигации, без да е належащо да минават през процедура за опознаване на клиента (KYC), защото могат просто да подават криптовалути и да ги употребяват като поръчителство, което я прави в действителност децентрализирана платформа.

По време на трети стадий от предварителната продажба TCRV се търгува на цена от $0.015. През последната седмица цената на токена скочи с 25%, а анализаторите предвиждат, че при стартирането може да се повиши 100 пъти.

Получете повече информация за криптовалутата TCRV на линковете по-долу:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР