Частично повредено платно на една от най-известните творби на британския

...
Частично повредено платно на една от най-известните творби на британския
Коментари Харесай

Продадоха шедьовър на Банкси за 25 400 000 долара

Частично развалено платно на една от най-известните произведения на английския художник се продаде за рекордната сума от 25,4 милиона $ на търг през днешния ден, съобщи Агенция Франс Прес.

Творбата - в този момент наречена " Любовта е в кофата за отпадък " – беше препоръчана от лондонската аукционна къща Сотби на разпродажбата на модерни изкуства. Предполагаемата продажна цена на творбата, която преди се наричаше " Момиче с балон " беше за 4-6 млн. паунда.
 Любовта е в кофата за отпадък на Банкси отива на търг за милиони " Любовта е в кофата за отпадък " на Банкси отива на търг за милиони
Частично развалено платно на една от най-известните произведения на тайнствения английски художник Банкси се чака да бъде продадено за благи...

Оригиналното платно беше продадено за близо 1,1 млн. паунда на същото място през октомври 2018 година, когато трагично мина през шредер, прикрит в рамката му, момент след края на наддаването. Частично накъсаното платно изобразява малко дете, което се протяга към червен балон с форма на сърце.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР