Части от Обединеното кралство ще видят обилни снеговалежи следващата седмица

...
Части от Обединеното кралство ще видят обилни снеговалежи следващата седмица
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Стена от сняг до варел Великобритания следващата седмица – списък на местата, където ще има взрив

Части от Обединеното кралство ще видят значителни снеговалежи идната седмица съгласно новите метеорологични карти.

Обединеното кралство се готви за стена от сняг идната седмица, защото в някои елементи на страната може да има до четири инча сняг на час, в случай че температурите останат задоволително ниски.

WX Метеорологичните карти на Charts демонстрират къде в Обединеното кралство ще видите вълна от бели неща в края на идната седмица. Графиката, която е за идната събота, 24 февруари, демонстрира, че североизтокът и елементи от северозапада са затрупани от сняг.

Шотландия също би трябвало да бъде взривена от изобилен снеговалеж довечера през това време. на юг даже Голям Манчестър може да се разсъни със пресен килим от бели неща.

Метеорологичната работа предвижда, че от 26 февруари нататък възможностите за сняг ще се усилят, казвайки: „ През края на февруари и началото на март има по-висока от естествената възможност за доминиране на северни или източни ветрове, което би усили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР